Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze ze mamy pomaranczowe sciany bo pewnie bedzie wszystko w marchewce

A ja przeciwnie zamierzam własnie dawac słoiczki (zarówno Niki jak i Laurze dawałam ale szczerze musiałam lekko przyprawicJa jakos nie jestem przekonana do zupek i deserkow ze sloiczkow...raz ze te zupki sa obzydliwe (dla mnie oczywiscie) dwa ze tanie nie sa, trzy boje sie ze tak jak zosia mlody poprostu ich nie bedzie chcial jesc.
Soczki i owszem bo za duzo zachodu z ich robieniem w domu, ale zrobienie zupki dla malego to nic trudnego, wiec bede robila sama.
Blond ja mysle ze teraz wszyscy panikuja bo duzo dzieci ma alergie, kiedys naprawde nie cackano sie tak z dziecmi, nawet jak bylo dziecko na cos uczulone to nic sie z tym nie robilo bo nie bylo takich wynalazkow jak teraz. Mysle sobie ze jak twoj maly glodomorek tyle juz wypija mleka to poprostu zaraz juz mu to nie bedzie wystarczalo. Niby mleka krowiego (tego z kartonu) nie powinno sie dawacdzieciom do konca 3 roku zycia...i mozna duzo tak wymieniac co sie powinno a co nie.
Kaka masz racje kazda mama obserwuje swoje dziecko i wie najlepiej kiedy powinno zaczac urozmaicac diete.
Ja napewno juz za 3 tygodnie dam malemu troszke jabluszka i zobacze co i jak;-)potem marchew i ziemniaczek....ale bedzie zabawy
![]()
) I tak do 7/ 8 miesiaca a w tym czasie powoli przyzwyczajac do normalnych obiadków i gicior

Ja narazie nie zamiezam nic dawać dopóki Lena skończy 4 miesiące, nawet jej nie dopajam, zdrowa, dobrze przybiera na wadze więc moje mleko w zupełności jej wystarcza a tak myślę że w piątym miesiącu życia zacznę jej dawać machewkę i może zacznę dawać herbatkę do picia, a potem zobaczymy.
Więc daję jej po 30ml herbatki tak tylko na "zatkanie dziuba".