reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

no wiec mimo ze pisalam na glownym to tutaj tez wstawie co nieco.
Leane trafia ladnie klockami do odpowiednich dziurek. widze ze ma pamiec nieziemska bo pamieta co mozna robic z kotem naszym, i mimo ze kawalka gazety nie byl ow zasiegu reki to dala kotowi ...lyzeczke. wiedziala ze przyjdzie. co do postepu ruchowego to nie wiem czemy jak lezy na brzuszku to noge jedna ywyala do gory z lezenia, tak jak sie robi jaskolke:) pytam po co??? czo to za sygnal??? poza tym dzisiaj pelzala na wstecznym i wjechala pod wersalke i bylo laaaa bo dalej sie nei dalo:)))
pomine fakt ze nawija nonstopem (kocham sluchac tej "gadki" tylko nie wiem o czym.. rozmawia nawet do klockow:)) , to tez jak spiewam jej cos, to podbnie jak Isia Alicji-mloda spiewa sobie:))) zarypsicie to wyglada:) "aaaaaa".

reklama
:-)Gratki dla wszystkich gadułek,wszędobylskich wiercipiętek,śpiewaków i śpiewaczek:-).Jak to fajnie się czyta te nasze "przechwałki"- widac,jak z dnia na dzień dzieciaczki rosną i się rozwijają:tak::-).A będzie coraz fajniej:tak:- zaczną się śmieszne powiedzonka ,samodzielne kroczki...Chyba nie ma większej radości,jak obserwować,jak dziecko sie rozwija- z dnia na dzień coś nowego,co cieszy:tak:.
Szczególne gratulacje dla Leane za piękne wkładanie klocków do sortera- To wielkie osiągnięcie,w tym wieku umieć dopasować kształt do otworu.Ja,szczerze mówiąc,nawet jeszcze nie próbowałam Amelki uczyć takiej zabawy:zawstydzona/y:

Mała_mi gratuluję słowa "mama" wypowiedzianego przez Łukaszka, brawka jak najbardziej mu się należały :-)
Alicja super, że Isia tak pięknie z Tobą śpiewa :-)
Dziulka gratuluję córci nowych umiejętności, przede wszystkim umiejętności wkładania klocków do sortera :-)
Kroma prasę moja też lubi, zwłaszcza drzeć na maciupkie kawałeczki, potem szukam w jej buzi...
Kasia33 to pewnie Pawcio szybciej zacznie chodzić.
Sheehey gratuluję słowa "tata" wypowiedzianego przez Tomusia, chyba niedługo zacznie śmigać po domu jak się tak puszcza, odważy chłopczyk :-)

a moja Nadia to jakis maniak telewizyjny sie zrobil,jak jest wyspana i wlacze jej ulubiony program BABY TV to z poltora godzinki dziecka nie ma:) i w koncu moge cos na spokojnie zrobic nie biegajac po calym domu za nia! aaaa i wiecie co uwielbia jeszcze ogladac WLATCY MOCH !
GRATKI dziewczyny za nowe umiejetnosci waszych pociech!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mona mojego Pawła tv wcale nie interesuje. Tylko na reklamę jakąś czasem spojrzy. A i miał ulubiony serial. Leciał na tvn Prosto w serce to melodia na początku mu się podobała :)Rzucał wszystko co miał w rękach i gapił się w tv. Śmieszne to było.

ja Mlodej bajek/ programów dla dzieci [i tych pseudo dla dzieci] nie włączam gdyz wychodze z założenia, ze ona i tak nic z tego nie czaju ;-) za to mjuzik i owszem. Przynajmniej sobie nózką potupie i doopka porusza trochę :happy2:

Super dzieciaczki nam się rozwijają!!! Gratki dla Wszystkich!!
A my się chwalimy, że Julcik sama chodzi za pomocą pchacza!!! :tak: Normalnie jestem z niej taaaakaaaa dumna!!! Oczywiście łezka mi się zakręciła jak zobaczyłam jak sama do niego podeszła, wstała i przez cały przedpokuj sobie szła!!:-)

reklama
U nas też Trace króluje jak mała nie śpi ;-) i czasem jej włączę Elmo, bo jak go słyszy to zieje . Reszta bajek ja nie interesuje. Jedynie ja się zaczynają i śpiewają to i owszem a cała reszta już nie

Do góry