renata borysek
Fanka BB :)
Strip u nas jest dokladnie tak samo jak u Was i wolę żeby jeszcze tak bylo choć przez dluższą chwilkę...
MalaMi ale sobie już poczynia bystrzacha z Łukaszka
MalaMi ale sobie już poczynia bystrzacha z Łukaszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jedne zasuwają aż się za nimi kurzy, drugie już układanki i klocki rozkminiają, normalnie szok! Gratulacje dla wszystkich mamuś że takie skarby mają :-)
Wczoraj wieczorem nawet zakumał większą ilość osób naraz ;-) i we trójke się tak bawiliśmy, raz do mnie raz do męża, śmiesznie to wyglądało
Wogóle zauważyłam że juz coraz więcej rzeczy rozumie, jak chodzi tylko w jednej skarpetce i się o nią zapytam to patrzy na gołą stópke a potem chodzi po pokoju i szuka zguby 
ale dziecku się podoba więc co mi tam 

zasówa na kolankach, że aż się kurzy za nią!! omicznie to wygląda!!!
No i teraz uczymy znaczenia daj-masz
Lubi tez wkładac różne przedmioty do kubeczka i myślę żeby mu kupić garnuszek klocuszek,albo poczekam do roczku i jak ktoś spyta to wtedy nieśmiało powiem,że to bym chciała;-)

i coraz lepiej opanowyuje chodzenie trzymany za raczki.