reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

kania cudnie sie Oliwcia rozwija :-) a powiedz, jak przesyła buziaczki to odrywa łapkę od buzi? bo moja cmoka w łapkę i "nie posyła" :-D ucze ją ucze ale odzewu brak, chyba jednak nie chce sie z buziakami rozstawać :rofl:
Też nie odrywa, zatrzymuje na ustach ale myślę że to niedługo nastąpi, lubi jak z jej rączki pokazuję jak posyłać buziaczki, ubaw ma wtedy taki że hohoho :-)

reklama
Kania-Oliwka super.No i że tak sama ładnie potrafi sie zająć sobą:-):tak:.
Alicja- u nas np. przesyłanie buziaków wygląda tak:całuje WIERZCH swojej rączki,odrywając ja zamaszyście od buzi mowi "bua":-D.
Właśnie powtórzyła swoje imię- "Ameba"....:szok::eek::rofl2:

np. przesyłanie buziaków wygląda tak:całuje WIERZCH swojej rączki,odrywając ja zamaszyście od buzi mowi "bua":-D. Właśnie powtórzyła swoje imię- "Ameba"....:szok::eek::rofl2:
Oliwia właśnie nie odrywa ale przy tym wydaje swoje "mła, mua" Ameba??? heh no ładnie jeszcze chwilkę i będzie Amela, a potem Amelka.
Oliwia patrząc, czy na zdjęcie czy w lustro, na pytanie "kto to" - odpowiada - Maja ;-) Jak mówię powiedz ciocia - to mówi Maja (a psiapsiółki mojej córka ma na imię Maja) więc przypadło jej to gustu.

Ostatnia edycja:
u mnie na pytanie kto jest w lustrze zawsze odpowiada diduś - dzidziuś :-D a później następuje obślinianie lusterka buziakami :-D
Oliwia jak widzi tylko jakieś dziecko czy w tv czy w realu to krzyczy - dzidzi, w telefonie mam jej zdjęcie na tapecie, jak je widzi to też - dzidzi. Przypomniało mi się, jak wie że coś jej nie wolno, to podchodzi do tej rzeczy, pokazuje lub dotyka po czym mówi "no, no, no" przy machaniu paluszkiem i patrzy mi prosto w oczy. Ja jej wtedy pokazuję to samo i odchodzi od tej rzeczy zakazanej.

Rękawiczki Wasze pociechy ściągają czy nie???
Moja nie cierpi rękawiczek...

Ostatnia edycja:
A moje dziecko ostatnio jak obudzi sie w nocy w nastroju do zabawy to jak go biore do nas do lozka to caluje nas ,bardziej mnie niz Tomka i tak mnie tym rozbraja ze nie nie umiem byc na niego zla ,ze nie spi.Ostatnio swoja milosc wykazywal lizac mnie po twarzy(w nocy oczywiscie):-D.Generalnie calusne i dziecko mi rosne bo caluje i przytula misie,zdjecia i tate jak przychodzi z pracy.:-)

A moje dziecko ostatnio jak obudzi sie w nocy w nastroju do zabawy to jak go biore do nas do lozka to caluje nas ,bardziej mnie niz Tomka i tak mnie tym rozbraja ze nie nie umiem byc na niego zla ,ze nie spi.Ostatnio swoja milosc wykazywal lizac mnie po twarzy(w nocy oczywiscie):-D.Generalnie calusne i dziecko mi rosne bo caluje i przytula misie,zdjecia i tate jak przychodzi z pracy.:-)
Słodkie to i jak tu się złościć na takiego maluszka, On w ten sposób Ci dziękuję że go do siebie zabrałaś :-)

KANIA moja dzisiaj dostala rekawiczki na lapki pierwszy raz i bardziej zdziwiona co to, i klaskala w dlonie:))) i chyba zrozumiala ze to cos dobrego bo w lapki cieplo:)

HAPPY - AMEBA ??? ty a moze ona wolala tesciowa MALEJ MI ????????????:))))))))))))))))))

reklama
Kania u mnie zależy od rękawiczek - takie palczaste, przylegające do łapki są OK. Inne dłużej niż 5 sek. na łapkach się nie znajdują :baffled:
więc nie wiem co będzie jak zima przyjdzie

Do góry