reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
e-lona, mamaagusi, moja też do klubu lasek chce się zapisać!!! urodzeniowa 3180, teraz 5260:)))

mnie mąż namawia na taki babyseans w Heliosie, ale jakoś nie widzę tam swojego dziecia:/ emiś, byłaś na takim już może w naszym Heliosie?

e-lona, mamaagusi, moja też do klubu lasek chce się zapisać!!! urodzeniowa 3180, teraz 5260:)))

mnie mąż namawia na taki babyseans w Heliosie, ale jakoś nie widzę tam swojego dziecia:/ emiś, byłaś na takim już może w naszym Heliosie?

Nie,jeszcze nie byłam. Oczywiście ,nie licząc poczekalni,gdzie czekałam na moich chłopaków. A u nas jest taki babyseans? Muszę sprawdzić...

nice może o ozonowaną wodę chodziło
Ida a widzisz, mój Piotruś grzeczny, a mąż mówi, że po co chcę iść na taki seans, że na pewno nie będzie mały zadowolony...

reklama
u mnie w ogóle kino do bani i nie po polsku błeee wybiorę się jak będę w Polsce :) Filip urodzeniowa 3720 a teraz 7950(podobno:p)

właśnie się skupiłam na wagach waszych pociech-mój wylazł jako jeden z większych..i było tyle szamać w ciąży?;-)

Ostatnia edycja:
Do góry