reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Wiecie, teraz to i mnie ciarki przeszły :) bo wcześniej to bagatelizowałam to, ale może coś w tym jest hihi ;)

reklama
Haha dobre, happybeti myślisz że nasz "szpieg" doniesie gdzie trzeba nowy gorący temat :-D

Rzutka, spokojnie, nie ma się co bać, wkońcu to aniołki a nie diabełki hehe ;-)

z aniolkami to prawda kazdy z nas ma swojego aniola stroza:)np nasz Casperos ma aniola o imieniu Mikael:)bardzo to wierze ze dzieci maja czyta dusze i widza aniolki i dobre duchy,jak zaczynaja mowic to przestaja widziec aby nie powiedzialy za duzo:)nasz Casperos tez ma swoj punkt na szafie patrzac tam uspakaja sie wydaje nam sie ze to jego babcia pilnuje aby mu sie nic nie stalo:)

Tak,ja tez się strasznie wkręcam takie rzeczy i dlatego zrezygnowałam z oglądania horrorów,choc bardzo lubiłam.No,ale jak potem ,tak jak Rzutka pisze,bałam sie w nocy iść do kibelka ,to juz nie oglądam:(.Ale Roxi dobrze mówi- jesli to są jakies byty,to przyjmijmy,że pozytywne,bo nasze dzieci do nich sie usmiechaja.Jak d
la mnie to aniołki są ok:)
Miniu,dzięki za tę babcię,bo ja tez sobie tak pomyslałam od razu o zmarłej mamie i babci M.- ona zawsze nam "kibicowała" i zawsze mu gadała,że to ze mna powinien byc- więc chyba teraz jest szczęśliwa:).

Ostatnia edycja:
Nooo ja już czasami mówie do Franka "dobra idziemy na spacer, zostaw ufona niech ufon sie prześpi", mówie ufon na to coś na co on patrzy, ale naprawde jest to schizujące...

reklama
Doris piękne o tych Aniołkach, hmmm mi nikt nie mówił, a tutaj sie wiele można nauczyć hehe
Rzutka ja też w takie rzeczy wierze ;) i tak sobie mysle, ze to dobrze jak ktoś czuwa nad naszymi maluszkami.

Do góry