reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Ala - Wow!:szok: Gratulacje dla Isi :-) No i szybkiego startu zyczymy!

Elusia - u mnie Przemek tez tak robi i to na razie jedyna forma jego mobilnosci ;-) Pare tygodni temu popełzał troche metodą na kreta ale nastepnego dnia juz tego nie powtórzył.

Ostatnia edycja:
reklama
spryciula z Natalki chce pełzać ale nie chce sie jej na brzusio przekręcić :-) elusiu ja myśle że nie ma w tym nic złego, ona bada swoje możliwości i próbuje czegoś nowego ;-) a jak jej idzie przekręcanie sie na brzuszek?

Ala Natalka na brzuszek sie ładnie obraca,tylko się jej nie chce obrócić z powrotem ,no i zaczęła ćwiczyć głos,piszczy,wrzeszczy i sprawdza moją czujność;-)

pewnie niedługo odkryje że na brzusiu sie łatwiej pełza niż na pleckach, a wtedy...uważaj na paproszki pod szafkami :-) moja robi za odkurzacz :-D dziś mi dywan zaczęła lizać....

Oliwka też reaguje na swoje imię, jak rozmawiam przez telefon to zabawki idą w bok a Ona patrzy na mnie i słucha...
Dziś z podłogi zwijałam rzeczy, bo już by sobie kwiatka na głowę strąciła :-( myślałam że zawału dostanę....
W końcu jazda w spacerówce zaczyna się jej podobać :-)

Alicja mój tez sie na boki giba jak opiera sie na raczkach i kolankach z dupka w górze, ze 2 razy juz sie przewrócił ale chyba mu sie to spodobało bo rechotał przy tym na całego.

Ala super gratulacje dla Isi uważaj teraz będzie mała wyścigówka :-) mój leniuszek dalej woli krecika, chociaż zaczyna kobinować z nózkami. Tylko jak nogi pracują to rączki odpoczywają i na odwrót.Nóżki odpoczywają rączki pracują:-)

reklama
frogguś u nas krecik długo rządził :-) a z młodej sie śmieje bo jeszcze skubana sama nie siedzi a za raczkowanie sie bierze...ehh..wszystko nie po kolei :-D po tatusiu jest taka zwichrowana :rofl:

Do góry