reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
roxi, gratuluję
u nas na topie jest "bubu", szczególnie jak mama na raczki nie chce wziąć. wychodzi jej wtedy zajebiaszcze "zizi bubu"
a jak powtarzam jej w kółko "mama" to się brechta i krzyczy "bziiiiii", o co kaman???

czarodziejkaM
Roxi - super :-)
Ida jak ja mojemu mówię mama,mama....itd to on najpierw się głupio patrzy na mnie a potem zaczyna się śmiać
Ida jak ja mojemu mówię mama,mama....itd to on najpierw się głupio patrzy na mnie a potem zaczyna się śmiać

Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
u nas Isia ma faze na tatatata :-) małż jest przeszczęśliwy 

Efa
Filmik o tym, jak Oluś próbuje wstać, wrzucam na zamkniętym 
Ale Wam zazdroszczę tego "mamama", czy "tatata". Mój dzieć od miesięcy wali do mnie per "ty". To znaczy "Ewu". Czasami wychodzi mu "Ewa". Ja siedzę i mu gadam: "powiedz ma-ma", a moja własna mama się nabija, że zanim on się nauczy słowa "mama", to już będzie umiał słowo: "powiedz".
Ale Wam zazdroszczę tego "mamama", czy "tatata". Mój dzieć od miesięcy wali do mnie per "ty". To znaczy "Ewu". Czasami wychodzi mu "Ewa". Ja siedzę i mu gadam: "powiedz ma-ma", a moja własna mama się nabija, że zanim on się nauczy słowa "mama", to już będzie umiał słowo: "powiedz".
Ostatnia edycja:
dawidowe
Roxi - super :-)
Ida jak ja mojemu mówię mama,mama....itd to on najpierw się głupio patrzy na mnie a potem zaczyna się śmiać![]()
moja ma podobnie
Roxi fajnie fajnie to juz niedługo powie ale nie mama czy tata tylko baba ;-)
Efa ale mnie tym powiedz ubawiłas bo ja nie pomyslałam o tym
Ostatnia edycja:
Ida,to jasne- Inka całusna dziewczyna jest i buzi wciąż sie domaga
.
A Amelka ostatnio odkryła uroki gadania z uszami w wodzie
))- przy kąpieli buzia jej sie nie zamyka.Niestety,"mama" słyszę tylko ,jak płacze...
((- ale może dobre i to?Że niby ja taka na ratunek niuni i w ogóle?No,za to tata cały happy,bo z "tata" jakos nie ma zahamowań;/.A wczoraj padalismy oboje ze śmiechu,bo dałam jej spróbowac chałwy.Oczywiście zachwyt i entuzjazm,az się cała trzęsła z radości i mówiła "dombwwww"- kilka razy to powtórzyła,więc uznaliśmy,że mówi "dobre"
!Hm,możliwe,bo przeciez jak ja karmię,to wciąż słyszy "Dobre?Dooobre!".
AAA!Zapomniałabym!Siedzi sama bez podparcia juz całkiem długo,dopóki sobie nie przypomni,ze trzeba nogę do buzi wsadzić.No i parę razy juz podniosła dupkę i "stanęła " na czworakach- ale to na krótka chwile i jeszcze nie załapała,że można sie przemieszczac w ten sposób.
A Amelka ostatnio odkryła uroki gadania z uszami w wodzie

AAA!Zapomniałabym!Siedzi sama bez podparcia juz całkiem długo,dopóki sobie nie przypomni,ze trzeba nogę do buzi wsadzić.No i parę razy juz podniosła dupkę i "stanęła " na czworakach- ale to na krótka chwile i jeszcze nie załapała,że można sie przemieszczac w ten sposób.
Ida,to jasne- Inka całusna dziewczyna jest i buzi wciąż sie domaga.
A Amelka ostatnio odkryła uroki gadania z uszami w wodzie))- przy kąpieli buzia jej sie nie zamyka.Niestety,"mama" słyszę tylko ,jak płacze...
((- ale może dobre i to?Że niby ja taka na ratunek niuni i w ogóle?No,za to tata cały happy,bo z "tata" jakos nie ma zahamowań;/.A wczoraj padalismy oboje ze śmiechu,bo dałam jej spróbowac chałwy.Oczywiście zachwyt i entuzjazm,az się cała trzęsła z radości i mówiła "dombwwww"- kilka razy to powtórzyła,więc uznaliśmy,że mówi "dobre"
!Hm,możliwe,bo przeciez jak ja karmię,to wciąż słyszy "Dobre?Dooobre!".
to tak jak ja :-) i gratuluję postępów w siedzeniu:-)
reklama
moj klusek wstal pierwszy raz z lezenia do siadu sama bez moich palcow. a tak to jak lezy na brzuchu to zaczyna kombinowac jak tu dopasc moj telefon ktory lezy dalekoooooo w przodzie i wyciaga rece takkkieeeeeee dlugie rusza nogami i zapomina ze trzeba dupencje ruszyc. a tak to jak postawie to twardo sie t rzyma na nogach tylko ze musze ja trzymac.ma totalnego fiola na tle kluczy od domu. jak dochodze do klatki i wyciagam klucze to tak sie cieszy ze nogami wywija i raczki sie jej trzesa
p i coraz smielej w koncu zaczyna sie majtac na brzuch jak powiem: uciekaj, spadaj , sio!" to wtedy robi zamach ale musze dupke popchnac i wtedy fik
))) do raczkowania puki co nie widze postepu. pelzac jej sie nei chce
pp a gadane to ma
p nadal mam na imie Oggie!!!!!!!!!