makuc
Fanka BB :)
ROXI dokładnie 
wiesz ja tak sobie ostatnio gdybałam i stwierdziłam, że jakbym miała do wyboru żłobek i jamochłonice to zdecydowanie to pierwsze bym wolała. Chociaż ta się juz odgraża, że niebawem na emeryture pójdzie i będzie nam Alicję niańczyć, żebysmy jej do złobka/ przedszkola dawać nie musieli. Tiaa. A później mi z dziecka cudaka pod względem jedzeniowo - wychowawczym zrobią 

wiesz ja tak sobie ostatnio gdybałam i stwierdziłam, że jakbym miała do wyboru żłobek i jamochłonice to zdecydowanie to pierwsze bym wolała. Chociaż ta się juz odgraża, że niebawem na emeryture pójdzie i będzie nam Alicję niańczyć, żebysmy jej do złobka/ przedszkola dawać nie musieli. Tiaa. A później mi z dziecka cudaka pod względem jedzeniowo - wychowawczym zrobią 

ja pierdziuuuu! Jakby moja teściowa takie rzeczy z małym wyczyniała (do tego przy jego alergii) to bym go w życiu z nią nie zostawiła. Dałabym jedno ostrzeżenie, że jak się takie coś powtórzy to wnuka będzie na odległość oglądać i tyle i niech sobie histeryzuje. Dla mnie dziecko jest najważniejsze i jego zdrowie, a nie fochy teściowej. Współczuję Ci, serio - masz przechlapane z nią. Najgorsze są mamuśki jedynaków, zresztą sama wiem jak moja babcia próbuje się we wszystko wtrącać (mój tata jest jedynakiem). Moja mama z nią też lekko nie miała.