• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

reklama
Tygrysek :)) tez tak czestob wolam na Julke. Ostatnio nawet sie z Sebem smialismy ze zamiast do coreczki mowic Julka to jest Tygryskiem, kotkiem, truskaweczka, Lobuzem, Paczuszkiem, Misiem kuleczka he he he itd itp ale jak na nia patrze za kazdym razem cos nowego do glowy mi wpada.

no my jeszcze w 2 tez pampersch, przeszłabym już na 3 bo tak trochę małej ciasno, ale mam całą pake i zał mi trochę, zeby choc do połowy tych 2 zuzyła. Słyszałam od kilku osób, że trójki pampersy moga uczulać wiec przeszłam na huggisy (na razie jako zapas). Zresztą tak między Bogiem a prawdą, to kiepskie te pampersy w porównaniu do huggisów. Na ich plus moge zaliczyć ze sa delikatne, ale moja mała jak walnie kupe, to ta ich delikatność to jeden wielki minus. Poza tym pampersy kupowane w PL a np. w Niemczech odbiegaja trochę na plus tych niemieckich, wkładka w niemieckich jest na całości a w PL tylko 3/4. Poza tym jeszcze wam sie pouzalam, siostra zaoptruje mnie w ubrania dla małej (jest w szkocji) i wykonanie tamtejsze a nasze polskie i to tez w nie najgorszym sklepie, daja sporo do zyczenia. I tak sie zastanawiam, dlaczego my jestesmy cały czas zaściankiem tej Europy...

Ja na poczatku uzywalam DADE i bylam bardzo zadowolona nawet bardziej mi podeszly niz pampersy bo kupilam pozniej na probe i je klelam cale plecy mial wymazane w kupie bo slabo chlonely ale jak juz kupilam paczke to je uzywalam i spodobalo mi sie ze sa takie mieciutkie ( te dady twardsze) i byla pozniej promocja pampersa tylko 10 zl drozsze od dady i kupilam 10 paczek a teraz mam cala szafe zawalona :-D i juz jedziemy na 3 :tak: ostatnio dokupilam mala paczke 2 bo stwierdzilam ze za obszerne 3 ale zadnych pamperow nie bylo w malych paczkach i trafilam na tescowe i powiem wam ze tez bardzo dobre srodek maja tloczony jak plaster miodu i sa calkiem przyjemne. no ale teraz musimy zuzyc cala szafe pampersów ;-)
A w pampersach mnie jeszcze denerwuje ze czuje wilgoc :eek: jak zlapie malego w kroku to jakos tak mi tam wilgotno dziwne :eek: ale za to podobaja mi sie "gąsieniczki" po bokach bo ladnie sie dzieki temu rozciagaja

reklama
my używamy dadę biedronkowa, pampersy małemu nie pasują, zawsze w nich marudzi po ledwo siknięciu, w dadzie choćby cały dzień był nie ma dyskomfortu:) oczywiście zmieniam super często, dlatego szkoda mi wydawać tyle kasy do kosza skoro dada go nie uczula, no i pampersy nam też nie trzymaja kupy, dzisiaj zasrany był po łopatki! a zwsze pilnuję aby dobrze zapiąć....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry