forever_young
Niemłoda mama Młodej
mama MATIEGO - no co Tyyy.....
Miałam na myśli przypadki żłobkowe - indywidua, których zdecydowanie rozpiera niewłaściwie kierowana energia czy też z drugie strony dzieci które praktycznie są niewidzialne....
Cały czas nie mogę zapomnieć o miesiąc młodszej dziewczynce z grupy Krysi z której Mamą pakowałam prezenty na Mikołaja. A Młoda wcale nadpobudliwa nie jest 
Kasiawilde - Młoda też miała takową przez czas jakiś, no i fartuch można zdjąć :-) Ci wszyscy logopedzi czy pedagodzy czy nie wiem jacy jeszcze - tak piszę bo wszyscy zadając te same pytania i to samo mówią więc trudno powiedzieć kto od czego no i po co - chodzą bez.
Miałam na myśli przypadki żłobkowe - indywidua, których zdecydowanie rozpiera niewłaściwie kierowana energia czy też z drugie strony dzieci które praktycznie są niewidzialne....
Cały czas nie mogę zapomnieć o miesiąc młodszej dziewczynce z grupy Krysi z której Mamą pakowałam prezenty na Mikołaja. A Młoda wcale nadpobudliwa nie jest 
Kasiawilde - Młoda też miała takową przez czas jakiś, no i fartuch można zdjąć :-) Ci wszyscy logopedzi czy pedagodzy czy nie wiem jacy jeszcze - tak piszę bo wszyscy zadając te same pytania i to samo mówią więc trudno powiedzieć kto od czego no i po co - chodzą bez.

i rzeczywiście większość 'lekarzy' jest bezfartuchowa ;-)
Aczkolwiek Młoda miała taki epizod płaczu na widok białego fartucha. Mamy jedno badanie krwi do zrobienia i specjalnie je odwlekłam w czasie od poprzedniego pobrania aby skojarzeń nie było. Chyba Tatę z Młodą na nie wyślę....
coraz częściej łączy dwa wyrazy np. długa bloda (broda), buzimy tatusia (budzimy), kotek płakał, pan mieśka (mieszka)
brawo dla Niego
w przeciwieństwie do Marysi bardzo dużo powtarza za nami, 3/4 słownictwa dzięki książeczkom, będzie gaduła po mnie jak nic hihi a Twoja siostra to jakiś fenomen