• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
szok! Aż się wierzyć nie chce! Julię nie interesują litery póki co ale liczy paluszki do sześciu ;-) po kolei ;-), układa puzzle zwierzątkowe ostatnio bardzo chętnie ale książeczki poszły na bok, za to obsługę wszystkich komórek i tableta zna rewelacyjnie. nawet nie wiem jak ona się tego nauczyła, bo nie dostaje tego za często do zabawy. Raczej w samochodzie jak marudzi. Potrafi uruchomić każdą grę, przejrzeć zdjęcia, wejść na Youtuba, wejść w historię i włączyć sobie bajkę lub piosenki dla dzieci:szok:

szok! Aż się wierzyć nie chce! Julię nie interesują litery póki co ale liczy paluszki do sześciu ;-) po kolei ;-), układa puzzle zwierzątkowe ostatnio bardzo chętnie ale książeczki poszły na bok, za to obsługę wszystkich komórek i tableta zna rewelacyjnie. nawet nie wiem jak ona się tego nauczyła, bo nie dostaje tego za często do zabawy. Raczej w samochodzie jak marudzi. Potrafi uruchomić każdą grę, przejrzeć zdjęcia, wejść na Youtuba, wejść w historię i włączyć sobie bajkę lub piosenki dla dzieci:szok:

ło matko!!! kolejny szok!!!
moja Emi nie ma dostępu ani do naszych komórek (jedną mi zepsuła), ani do kompa, tableta nie mamy:-p

reklama
u nas komórki i dziadkowy tablet juz też opanowany :) zrobiłam młodemu na moim laptopie skrót bezpośrednio do bajek z youtuba i mam spokój jak coś robię :-D:-D

ale musieliśmy wprowadzić limity bo mógłby tak cały dzien rano ma przej wyjściem do żłobka i przed spaniem 15 minut ;-)

a jak jechalismy do kołobrzegu baje ciagle leciały i miał ich już dość :-D po 8 godzinach jazdy juz wszyscy spiewalismy piosenke o ciekawskim georgu :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry