• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

A u nas teraz na bank ułożenie poprzeczne bo twarde czuję w okolicy wątroby a rąbnięcia w okolicy trzustki :D Czasem to mam wrażenie że mi dziecię spaceruje od żołądka do kości biodrowej i z powrotem. Depta mnie niemiłosiernie. Na szczęście nie w nocy (albo mamunia ma takie spanie, że nie czuje) i nie jak chodzę :D

reklama
i ja sikam i sikam :)
ale widzę,że to normalka :)
bo wyczytałam,że też przy cukrzycy ciąż.,aby pozbyć się nadmiaru glukozy to się sika częściej, a że nie miałam jeszcze badanej po spożyciu,to oczywiście sobie dopasowałam objaw :):)

Ja jeszcze tak nie biegam często siku, ale mam czasem takie poranki,że wstaję z ogromnym bólem brzucha i muszę biegiem do wc:shocked2:
Dziś miałam taką pobudkę o 6.00 rano

Kurcze, to widze, że wszystko przede mną :zawstydzona/y: jedyne co mnie budzi w nocy to szarżujący synek :-) a sikam chyba normalnie, może trochę częściej niż przed ciążą, chyba mam jeszcze "szczęście" ;-)

Mojemu szkrabowi chyba nie spodobała się wizyta u pani doktor i to,że podsłuchiwaliśmy jego serduszka, bo tak mi się potem zaczął wiercić,że myślałam,że pępkiem mi wyjdzie:)

NO właśnie!! Dokładnie tak, szczególnie jak sie nad czymś skupie, ( jak pracuje czy oglądam jakiś film swój ) to mi sie tak kołacze po głowie coś miałaś zrobić i dopiero ból pęcherza mnie goni ;-) ale generalnie słyszałam, że należy "posikiwać" jak najczęściej bo teraz jesteśmy bardzo narażone na zapalenie dróg moczowych i takie tam.
Jaipur może ustawmy sobie przypomnienie cykliczne w telefonie np co 2- 3 h - "Zrób siku, zrób siku" :-D będzie ciążowo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry