reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluszków

Nasz Kubus trząsł moim brzuchem dzisiaj normalnie jakby miał czkawkę - smieszne to było uczucie :))

reklama
Moje maleństwo chyba nie lubi szkoły bo wiercił sie na wszystkich wykładach a teraz to już kopie jak mała kózka :) Ale babci skpoać nie chce,co mi rękę do brzucha przyłoży,to urwisek przestaje fikać :laugh:

Allanek juz sie pochwalil swoja sila przed moimi rodzicami! Kristi czuje fikolki malego juz od dawna i teraz sam przychodzi, caluje brzuszeki i czeka na nastepna porcje kopniakow!!!
Szkoda ze nie moze tego poczuc tak jak my to czujemy!!!

Ojoj,dziś doznałam PRAWDZIWEGO kopniaka w żołądek! Czy moje dziecko juz mogłoby być ułożone głowką w dół??????? A może to chwilowa pozycja?

Olenko napewno moze sie juz tak ulozyc ale czy tylko na chwile czy juz na stale to nie wiadomo tak jak juz pisalam moj smerf w ciagu doby raz byl tak a raz inaczej na USG ;) :laugh:
Kocham te kopniaki i jak je czuje to jestem w siodmym niebie ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Moje maleństwo też szaleje wczoraj jak pokazałam córci jak mi się brzusio rusza to później cały czas za mną chodziła i mówiła żebym jej pokazała czy dzidzia się kręci:) Zauważyłam że moja córcia nie może się doczekać bo na początku to nie za bardzo jej się podobało że będzie miała rodzeństwo a teraz widzę bardzo dużą zmianę u niej :) cieszę się bardzo z tego powodu.

5314

5314

Kubuś wczoraj obdarował tatusia serią kopniaków - pewnie za ten nieszczęsny dwyanik ;) Takze tez jest juz caly happy, ze czuje ruchy swojego synusia :))

reklama
Mój brzucholek czasami chodzi cały i we wszystkie strony. Śmiejemy się z Arkiem, że chyba pajacyki ćwiczy. Ale wiecie co prócz tych wszystkich kopniaczków naszego synusia uwielbiam też patrzeć na rozradowane oczy mojego mężusia kiedy je widzi i czuje i miny które wtedy robi też są kochane :laugh:

Do góry