reklama

Ruchy naszych maluszków

hihi to moj akurat dupke ma z prawej a nozki z lewej :D wczoraj jak ogladalam wieczorem telewizje to maly fikal tak jakby chcial dzrzwi wywazyc nogami :laugh: mowilam mu ,ze tak nie wyjdzie ale on dalej swoje.Maly uparciuch ;) Brzuch mi sie malo co nie rozerwal bo dupka szla w prawo a nozki w lewo az mnie chwilami bolalo.

reklama
mnie tez czasami juz bola te jego akrobacje ale wiem ze upartosc ma po swoim tatusiu jak mowie przestan to robi ana odwrot i tak ze wszystkim cały czs sie cisnał na ten swiat a jak juz moze wyjsc to nie chce cos mam wrazenie ze go przenosze

Dzieci w ogóle są nieprzewidywalne .Basiu mamy taki wątek GG ,jeśli masz numer to możesz zostawić go nam ,zawsze bedzie można skontaktować się z toba bezpośrednio

Mojemu dzidziowi chyba w brzuchu też temperaturka wzrosła bo strasznie wierzga we wszystkie strony :laugh: :laugh:.Ja oskarkowi naprawdę współczuje ,pić mi się cały czas chce i chyba zaraz pękne od tego picia

reklama
BARDZO GORACO TEZ TESKNIE ZA DESZCZEM MOGŁO BY PADAC CAŁA NOC LEPIEJ BY SIE CZŁOWIEKOWI SPAŁO I ODDYCHAŁO A W DZIEN TAK JAK JEST MOZE TEMPERATURA TROCHE NIZSZA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry