Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Może tak się wyskakała, że jest zmęczona i sobie odpoczywa i dla odmiany bawi sie pępowiną.
A dla spokoju zawsze możesz się wybrać do lekarza na badanie kontrolne lub zrobić sobie prywatnie USG. Ja już raz tak zrobiłam kiedy nie mogłam się doczekać, żeby pierwszy raz zobaczyć Maluszka :laugh:
Mnie zaczal Witus kopac tak pod koniec 19tyg a gin mowila ,ze tydzien dwa musze czekac (czekalam niecaly tydzien) Musze powiedziec ,ze u mnie jak dal mi pierwszego kopniaczka to wiedzialam na 100% ze to to Martusiunie martw sie bo moze dzidzia ma prawo jeszcze tak nie codziennie kopac ale zadzwon moze do lekarza zeby byc spokojniejsza
Nic sie nie martw, bo dzidzia będzie smutna. Zobaczysz, że wszystko jest OK. Bardzo dobrze. że się umówiłaś jak bedziesz po wizycie daj znać ciotkom co u dzidzi :laugh: