Kasiurek1983
Fanka BB :)
mataja mam synka ;] Nataniela ;] i mysle ze teraz bedzie córka ;] a co do ruchow ot nie pamietam kiedy czulam ale tez poźno jakos bo kolezanki inne czuły a ja w ogole nic ! inne juz widzialy i czuly ruchy na brzuchu a ja dopiero cos tam czulam w srodku ;/ A karty ciazy nie mam zeby sprawdzic kiedy czulam ;/ ahhhhhhh jak nie urok to przemarsz wojsk ;/
Wiem ze to glupie pytanie - ale czy mozna nie czuc ruchow dziecka ? czy jak sie ich nie czuje to świadczy o czyms złym ? (wiem wiem umartwiam sie za bardzo)
Wiem ze to glupie pytanie - ale czy mozna nie czuc ruchow dziecka ? czy jak sie ich nie czuje to świadczy o czyms złym ? (wiem wiem umartwiam sie za bardzo)
pomyliło mi się... ale z tego co piszesz, to możliwe, że i tym razem później poczujesz ruchy. Ja na 1,5 tyg. przed tymi właściwymi ruchami czułam jakby kopniaka, nawet pod ręką - ale to były mega wzdęcia
Ja maluszka widziałam w 8 tc. potem nie miałam ani usg ani nie słuchalismy tętna, kolejna wizyta w 22 tc z usg mam nadzieję ;-)
. Jakby nie to, to możliwe, że by do końca przechodziła nieświadoma. Różne dziwne rzeczy się na tym świecie dzieją.
. Narkomanki rodzą zdrowe dzieci, a inne dziewczyny raz w ciąży wezmą jakiś lek i po sprawie:-(.