Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) Myślę jednak że się nie oprę zakupom, szczególnie że teraz młody urodzi się jesienią więc trochę cieplejszych rzeczy nam się przyda i te trzeba będzie kupić
Ale z tym zaczekam na męża.
Dużo będziemy podróżowali z maluchem po leśnych wertepach no i od domku moich rodziców na plażę też jest ok 1km przez las i ocenił, że ten będzie lepszym rozwiązaniem. 

No ale nie było, a te z podwójnymi, małymi kółeczkami choć modne to akurat dla nas bardzo niepraktyczne. Padło na ten i w sumie ciesze się, że mam to już za sobą, bo gdybym miała teraz zdecydować to pewnie sama w życiu bym nie wybrała tyle mi się podobało. Ale tam go nie kupowaliśmy, bo byliśmy tam dużo wcześniej i przy okazji sprzedawca uświadomił nas, że czas oczekiwania na ten wózek to minimum miesiąc u nich. No i nie mieli kół ze szprychami, a facet powiedział, że cudem byłoby jeśli taki się znajdzie w magazynie. Nasz kupiliśmy w sklepie w CH Wzgórze (dawny Gean w Gdyni teraz Real). Tu cena była niższa o 50 zł niż w Gdańsku, może nie wiele ale zawsze na komplet bodziaków;-) Ale są też w sklepie internetowym bobowózki.pl., ten sklep ma siedzibę w Gdyni na Kapitańskiej. Tam nie byłam, ale porównywałam ceny i wychodzi tyle samo co my daliśmy, może nawet jakieś 30 zł mniej. A masz transport gratis i to z wniesieniem do domu:-) Ale na pewno wcześniej warto zobaczyć ten wózek na żywo gdziekolwiek, nawet kogoś zaczepić na ulicy i dopiero potem zamawiać. Z tego co pamiętam czynne mają do 19-tej w dni powszednie, a w Realu to chyba 21 bądź 22. Tylko, że tam gdzie kupowaliśmy schodzą jak ciepłe bułki, my kupowaliśmy w piątek, a wczoraj byłam zamówić śpiworek do spacerówki i już tych co stały na ekspozycji nie było. Jakby co to po drodze zapraszam do mnie na kawusię i przy okazji obejrzycie sobie wózek

. Mój wybór padł na ABC Design Astro 2007 - zdjęcia zamieściłam na naszym głównym wątku.Teraz zostało mi jeszcze do kupienia łóżeczko i parę innych drobiazgów, głównie przewijak na łóżeczko + pieluszki tetrowe/flanelowa itp. Też większość rzeczy mam po starszym synu, więc na szczęście nie muszę szaleć. Ale i tak nie mogę sobie odmówić odrobiny rozpusty 

.