reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Ja kupiłam już jakiś czas temu sandałki :) Mamy z Elefanten o takie:

00_1402580_P_pp.jpg

Powinno się je łatwo czyścić.Kupiłam ok 0,5 nr za duże. Z zamszu już nie chcę :crazy: Chociaż podobały mi się takie:
00_1402577_P_pp.jpg

Prześliczne te sandałki!!!! Z elefanten to dobre buciki :tak: w zeszłym roku Kuba miał z tej firmy buciki na lato. Teraz mamy zamiar kupić mu sandałki takie najzwyklesze.

reklama
Ja też nie umiem szukać w lumpkach i mam opory przy kupowaniu używanych ubrań. Do Oliwki nie kupiłabym ubrania po kimś. Dla siebie może bym się zdecydowała jak bym wiedziała po kim to jest.

Prześliczne te sandałki!!!! Z elefanten to dobre buciki :tak: w zeszłym roku Kuba miał z tej firmy buciki na lato. Teraz mamy zamiar kupić mu sandałki takie najzwyklesze.

Dziękuje :) Oliwka zadowolona :D Wczoraj pierwszy raz w nich dreptała :) Pół dnia przeżywała, że ma nowe buty. Oliwcia miała wszystkie butki z elefanten zimowe teraz pełne :) Są porządnie wykonane i warte swojej ceny :laugh2: A i co najważniejsze mogę bez problemu kupić pasujące na jej nóżkę w innych sklepach był problem.

JUustyna super te ubranka:tak:
Tmadzik
sliczne sandalki:-)
u nas w lumpku wszystko wisi na wieszakach więc nie trzeba naszczęście grzebać:no:kiedyś tez nie lubialam lumpków wydawalo mi się to takie obciachowe ale teraz jak widze ile tam idzie kupic fajnych i orginalnych i tanich ubrań to zmienilam zdanie:tak:

U nas też w lumpkach wszytko na wieszaszczach wyprane wisi. Jak na początku były lumpki to wszystko był zmięte w koszach i smród zabijał w samym wejściu. Ja sobie czasami coś kupię, jak trafię. Młodemu kupiłam 1 raz,bo ciuszków używanych to miał dużo po Mikołaju,a teraz ma same nowe koszulki na krótki rękaw więc kupiłam takie do piachu, na co dzień.
My jeszcze sandałków nie mamy. Czy w takich sandałkach palce nie chodzą po chodniku? Pytam,bo zawsze tak mi się wydawało :zawstydzona/y:

Ja nie umiem kupować w lumpkach. Dla siebie jeszcze nigdy nic nie kupiłam. A dla Maciusia jak kupuję, to idę z mamą: ona grzebie, ja wybieram i trzymam ubranka. :-D:-p Nie znoszę grzebać w lumpkach.:no:

u nas też wszystko wisi na wieszakach , wyprane i wyprasowane, a tam gdzie trzeba grzebać to znajoma mi odkłada najlepsze i wtedy dopiero grzebię/wybieram z reklamówki:tak:
Ja też uważałam, że lumek jest obciachowy, nawet w liceum z kumpela chodziłam, ale ja stałam na dworze:szok::tak::tak::tak: a teraz przeważnie dzieciom kupuję i na allegro używane też.

Justyna fajowe ciuchy prawie za darmo:tak::tak::tak:

Dzisiejszy łup. Odbieram osobiście jadąc jutro do Ustki, żałuję tylko, że nie biłam się bardziej o ten czadowy sweterek u tego samego dostawcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sweterek Disney, rozm. 23 miesiące (619532005) - Aukcje internetowe Allegro
teraz widzę, że byłby za mały ten sweterk, uffff, musiałbym sprzedać .............

a to kupiłam za 10zł
Spodnie, bojówki rozm. 86cm (619538497) - Aukcje internetowe Allegro
Bluza bawełniana L.O.G.G., rozm. 86 (619535182) - Aukcje internetowe Allegro

Mai kupiłam sukienusie do Tunezji.
Śliczna NOWA Sukienka H&M r. 122/128 (6-8 l) (619086354) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
ja musze miec natchnienie na zakupy w ciucholandzie. jednak wytracaja mnie z rownowagi takie sepy, ktore machaja tymi wieszakami z predkoscia swiatla, przerzucaja ciuchy w koszach jak jakies ulęgałki, wyrywaja niemlaze z rak:szok::szok:ja lubie na spokojnie poogladac, zastanowic sie... wlasnie sie wybieram, zeby kupic niunce jakies spodenki na podworko, bo ma same ladne, a wiadomo ze zaraz beda brzydkie:-D:-D

czekam z kupnem lzejszych bucikow, bo za tydzien mamy wizyte u ortopedy i nie cche nakupowac jje teraz butkow, ktore nie zaloze. szkoda mi troche, bo pewnie jej cieplo w trzewiczkach:-(, ale jakos przetrzyma. najwyzej puszcze ja na dwor w bucikach po domu, bo i tak zawzyczaj biega boso

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry