reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Ja jeszcze go w 80 nie ubieram :no: tylko 74.Co niektóre ciuszki jeszcze mam na 68 a to zależy od rozmiaru :sorry2:
Jak będzie niedobre to wystawię na allegro:laugh2:

reklama
Bojdziu to ja pamietam, że po urodzeniu Kubusia co miesiąc trzeba było kupować nowe ciuszki w większym rozmiarze. Normalnie na miesiąc rósł 5-6cm. Teraz kupuje mu 86-92cm bo 80 już jest za mała:dry:

Właśnie go tam jakoś zmierzyłam z pomocą Olci i mi wyszło że ma 70cm:baffled:
Niski...ale z wagą nadrabia:sorry2:

Etka i dobrze przynajmniej na ciuchach nie zbankrutujesz. My dopiero teraz mamy ze dwa no trzy miechy oddechu bo jak kupiliśmy mu ciuszki w rozmiarze 80 to chodził w nich do teraz. Wcześniej co miesiąc nowy cały komplet ubrań. Na miesiąc za ubranka szło ok 200zł :dry:

Kasiu to ile Kubuś ma cm bo Mati mial jakieś miesiąc temu 73cm i nadal nosi większość ubranek w rozm 74 a tylko niektóre ma na 80

Matys też 80, niektóre bluzeczki 86,a spodenki 74(ale one zawsze wypadają większe w porównaniu do bluzy). Niedługo 80 przejdzie do lamusa. Po wypłacie S muszę na jakieś zakupy się wybrać. Po bluzeczki i body.

reklama
Do góry