justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie dała tyle za takie bluzki.................. nic rewelacyjnego, nadzwyczajnego w nich nie ma, tylko tyle że na metce NEXT![]()
Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
A wiesz Agulka, że od kilku dni łażę po allegro i nic ciekawego nie mogę znaleźć. A jak jest to strasznie drogie. A next robi naprawdę dobre gatunkowo ubrania. Ja nie kupuję ubrań dla metki![]()

właściwie i macie racje ................ pisząc tego posta sugerowałam się swoimi wydatkami na takie rzeczy, ja ostatnio tylko albo w lumpie albo używane na allegro kupuje, bo wiadomo................Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne

Z reguły też kupuję używane, choć często niestety mam pecha i trafiają się ciuszki poplamione lub bardziej zniszczone niż na zdjęciu wyglądają. Dlatego czasem wolę kupić nowe, zwłaszcza jak jest okazja ;-)
Ludzie to mają fantazję,co? 
http://allegro.pl/next-kapitalny-t-shirt-jeep-doskonaly-110-i1569313899.htmloglądałam wczoraj ich ofertę dośc ciekawa jest