• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
ja osobiście narazie pozostanę na proszkowym :tak: i mi wygodniej i zdrowsze i wcale dużo taniej nie wychodzi :no: więc nie widzę potrzeby bym miła rezygnować z proszkowego :-)

No Gosia, co do taniości to bym sie nie zgodziła, ja normalnie kupuje mleko od znajomej, co drugi dzień po 1,5l i miesięcznie kosztuje mnie to 48 do 52 zł. I myślę, że to by starczyło, bo i tak zazwyczaj to mleczko nam zostaje...Natomiast mleka zużywam 3 puszki, a każda teraz juz kosztuje 38zł.:tak::tak::tak:

Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...:tak::tak::tak:

Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...:tak::tak::tak:
No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.

No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.

No może i tak, ale z tego co wiem, ja i mój brat, mój mąż i jego rodzeństwo, moi rodzice od urodzenia wszyscy piliśmy mleko krowie i można by rzec, ze jesteśmy okazami zdrowia:-p Tak się składa, że u nas w rodzinie niestety żadna z kobiet nie miała możliwości karmienia piersią....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i butelka była z mlekiem krowim...

Ja i tak narazie nie mam zamiaru podawać Filipowi manny z mleka krowiego, przynajamniej do roku...Kasiad, mnie się wdaje, ze to "trąbienie" to efekt marketingowy, jakoś trzeba napędzić koniunkturę...:baffled::baffled::baffled:

reklama
blablabal a kiedys wstwiali na 4 zdrowaski do piec dla zdrowotnsci i tez zyli..:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p.......................
i tak kazda zrobi co uwaza za słuszne ........człowiek uczy sie na błedach:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry