Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo sinlac jest bardzo slodzutka kaszka moj synek jak byl maly (znaczy mniejszy)tak naprawde tylko ja chcial jesc jak juz ja posmakowal razOliwce smakuje Sinlac dużo bardziej niż inne kaszki, powiedziałabym nawet, że bardziej od deserkow i zupek.
Dla mnie też jest pycha![]()

ja osobiście narazie pozostanę na proszkowymi mi wygodniej i zdrowsze i wcale dużo taniej nie wychodzi
więc nie widzę potrzeby bym miła rezygnować z proszkowego :-)

No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...![]()
No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.
Tak się składa, że u nas w rodzinie niestety żadna z kobiet nie miała możliwości karmienia piersią....

i butelka była z mlekiem krowim...

.......................