U nas też pogoda do du.py ,w południe byłam z Misiem na spacerku ale po godzinie się zachmurzyło i musieliśmy wracać
DZIĘKUJĘ MAMUŚKI ZA RADY:-) spróbuję jutro albo w poniedziałek z tą marchewką i pewnie będzie się działo
katerinka,carlaa ja bym wolała kupić przyjaciela na baterie niż exowi pozwolić za rękę mnie dotknąć;-)
w sumie jako zodiakalny wodnik jestem osobą tolerancyjną i zazwyczaj wiele rzeczy rozumiem
np.potrzebę bycia z kimś,przytulenia,wsparcia czy też seksu ale.......... a zresztą zamknę się lepiej;-)
anowi kochana ja to mam tak dość tego latania po wszystkich sklepach,przeglądania gazetek promocyjnych
dla przykładu w tamtym tygodniu w rossmanie była promocja na kosmetyki Hipp ,które używam dla Misia i jestem zadowolona i z jakości i z wydajności to kupiłam zapas:-) a potem patrzę w Lidlu pampersy za 44,90zł i chusteczki pampers baby fresh gratis to kupiłam, w tym tygodniu przyszła wypłata a w rossmanie pampersy za 42,99zł to znowu do rossmana, deserki Hipp za 2,99zł a przy zakupie dwóch jeden gratis i kaszki Nestle były za 5,99zł a potem dostałam tą paczkę i kupony to cóż było robić poszłam na zakupy

a wogóle pochwalę się znalazłam sklep gdzie pajacyki bawełniane są 6,99zł,welurowe za 9,99zł a body za 4,99zł i nawet ładne :-) ale czasem ma naprawdę dość tego latania ,siedzenia z kalkulatorem w ręku............
a poza tym..........sama wiesz jak sprawa z alimentami,komornikiem,funduszem,mopsem wygląda
no nic trzeba przeżyć,
a kiedy Twoje wyniki testów?
bezsenna ja już dawno zauważyłam,że exowie z forum dzielą się na dwie kategorie
1.debile
2.debile skończone
a że spytam,dajesz słoiki z Gerbera,Hipp,Bobovity?
narazie mam Hipp i Gerber słyszałam różne opinie ale nie wiem czym się różnią