Wiesz Kinga dużo dziewczyn z tego wątku jest w sumie bez środków do życia,i wątpie,żeby którąkolwiek było stać na takie znieczulenie,ja na brak funduszy nie narzekam,ale jak pomyślę co za te 500 złotych mogłabym kupić Nicole to wolę zagospodarować te pieniążki inaczej.
A WOGLE MAMUŚKI RADZĘ ZAPYLAĆ DO CAREFURA BO ORYGINALNE PAMPERSY SĄ PO 29.95 -WSZYSTKIE ROZMIARY...JA SAMA KUPIŁAM 5 PACZEK NA ZAPAS

.
Mikaldo jesteś najlepszym przykładem,że nie ten który spłodził jest ojcem,lecz ten który wychował

.
AdiLeo ja też mam nieocenioną pomoc w moich rodzicach. Kiedy w ciąży leżałam w szpitalu mama codziennie była przy mnie,przynosiła mi obiadki,teraz jak miałam nogę w gipsie też się opiekowała mną i Nicią;-).
Kabaretko to super,że Twoja druga mama chce być babcią i kupić wózek,troszkę Cię odciąży.
Co do mieszkania z rodzicami to ja Wam powiem,że do mnie mogą koleżanki przychodzić kiedy chcą. Ale ja się odciełam od koleżanek,w trakcie ciązy teraz mam takie 2 prawdziwe 1 przyjaciółka,a druga koleżanka i to mi starcza,nie chcę mieć fałszywych koleżanek,które odzywają się tylko jak wiedzą,że mogę iść na imprezę,albo coś...