Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeanalizowalam w domu na spokojnie co Damianek jadl i pil , okazalo sie ze syrop ktory mu dalam na kaszel spowodowal tak silne uczulenie , ale jak to wygladalo masakra , a maly przytym tak strasznie sie meczyl . wiec wiem cos na ten temat i wspolczuje tylko malemu . 

. i najfajniejsze z tego jest to ze powiedziala mi ze nie ma co czekac ze sprawa o powiekszenie , ze juz nawet pol roku po sprawie wniosek mozna sklada , nawet o glupie 50 zl ale to juz i z czasem urosnie suma godna utrzymania dziecka . no ale ciesze sie ze masz to za soba , ja sadze ze dopiero zaczne aczkolwiek zapiera sie bedzie dobrowolnie placil . wczoraj przy klutni juz mu zapowiedzialam ze niech sobie nie mysli ze ja odpuszcze czy cos mu daruje , sprawe zaloze w polskim i angielskim sadze jesli taka potrzeba zajdzie :-)

debile sie nie sieja tylko sami rodza jak to mowi moja babcia :-)

.A ile żądałaś?Jejku ja czekam na rozprawe ale myslalam chociaz minimum 500-600 zl na poczatek.Ale skoro po podwyzszeniu tylko tyle zasadzają to chyba nie mam co marzyc by dostac te 500 zl.
.