mloda1
Szczesliwa Mama Nikosia
Orchidea wiesz co u nas podobnie bylo z zabkami, bo wlasnie jakos napoczatku ich wychodzenia, czyli wlasnie jak mial 9 miesiecy, to go nic nie bolalo, ale za to nic nie chcial jesc :/ oj ciezko bylo mu wsadzic butle z jedzeniem, piciem czy nie daj boze wyzeczke ;/ ale dobrze dawal flipsy, podobno troche tam drapia, poza tym marchewke tez mozna dawac, nie przegryzie jej, a przynajmniej sie podrapie
Ja tez stosowalam dentinox, ale duzo wczesniej, bo mialam wrazenie, ze mu zabki wychodza, a wyszly 4 miesiace pozniej, wiec to jednak nie to
podobno dobry, ale ja sie wypowiedziec nie moge
Szybko staje na nozki, Nikos gdzies od miesiaca dopiero chodzi, ale ciagle potyka sie o cos, nawet potrafi biec przez caly pokoj, stanie i po kilku sekundach sie przewroci
juz sama nie wiem co to za dziecko, ale podobno ex tez tak sie gibal przy kazdej okazji
poza tym to nic specjalnego u nas
ja nie mam pracy, znaczy tej poza wychowawczym
w sumie jest, ale tak malo, ze za miesiac nie starczy na waciki ;/ na szczescie ostatnio troche odkladalam, wiec bede miala na przezycie, no i moze szanowny ex odda mi zalegle i przyszle alimenty, to bedzie dobrze
a jak Ty i Twoje serducho? ma okazje mocniej zabic?