Margolcia a jaka mialas? Taka z hormonami czy bez? DUzo to kosztowalo? Bo sama mysle czy by czegos takiego nie "zamontowac" jak juz bede miala po co

A byc moze sa widoki na zmiane sytuacji, ale na razie sza...
O tabletkach non stop zapominam, a poza tym mnie wysypuje po nich na twarzy.
Moje kochane (a
Daffi zwlaszcza), ktora dziewczyna nie ma kompleksow?? Ja przed ciaza wazylam...cale 49 kilo, teraz prawie 10 wiecej (jestem dosc niska), biore stare ciuchy i wygladam w nich jak beczulka - spodnie sie nie dopna, bluzki podjezdzaja i sie roluja w niezbyt uroczy sposob. Jak to
carla pisala na klacie wisza takie dwa woreczki dziwne, bo w ciazy nosilam 70G rozmiar (!!), teraz 65E, wiec domyslacie sie jak to wyglada

Chyba nigdy nie pokaze moich cyckow facetowi!! Aczkolwiek ostatnio jakby nastapila mobilizacja i jest dieta i jakis cwiczonka, wiec zobaczymy...Ale masakrycznie nie mam silnej woli, a ulubionym jedzeniem sa frytki, wiec nie wiem czy jakies sukcesy odniose na tym polu...
Daffi nie twierdze ze jestes gruba, to na poczatek. Kiedys znalam dziewczyne, ktora byla masakrycznie gruba!!! No po porstu slon..I co? I nic sobie z tego nie robila, a najdziwniejsze jest to ze faceci widzac jej podejscie tez nic sobie z tego nie robili- miala ich na peczki!!! Byla wesola, bardzo towarzyska i miala mnostwo znajomych. Najwazniejsze jest podejscie - jesli nie czujesz sie dobrze to mozesz probowac diet, cwiczen itp...ale jesli tak CI fajnie - to uwierz mi ze dla innych nie bedzie to mialo znaczenia, jak tylko zobacza jaka jestes fajna i wesola!! mam chude kolezanki bez powodzenia, marudy straszne, i mam grubsze - swietne rozchwytywane laski!!! Grunt to podejscie, jakkolwiek banalnie to brzmi..
Carla i jak tam czytanie? My zaczelysmy matematyke (te kropki) i poki co jakos idzie nam.
Adka, carla co powiecie na to, zeby wyjsc sobie w jakis weekend na piwko? Jak carlaa bedzie miala zajecia tutaj? Kto tam jeszcze byl z okolicy?
Milkada, Ravenalka?? Moze dziewczyny sie pokaza i beda mialy ochote. Mi nawet teraz ten dlugi weekend pasuje. Adka, moze jakas kolezanka zostala by na chwile z Lilianka??