Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo jakos tak no nie mam ostatnio dobrych dni na pisanie. Kabaretka gratulacje synka. Dziewczyny gratulacje maluszków które już sa z wami.
Milkada ja będe miała dziewczynkę i w sumie poza tym że mam jakies chyba ze 3 kg wiecej i biust wiekszy to nic sie nie zmienilam, wiec kabaretka ma racje, na to nie ma reguly.
AdiLea jak tam Hania i wspolne spacerki i jak sprawuje sie tatus?
Firanka mam nadzieje ze u Ciebie już lepiej i samopoczucie przede wszystkim masz lepsze.
U mnie poki co walka z egzaminami a tak poza tym to jakos tak nie mam ostatnio za bardzo na nic checi. Moze i pogoda nie sprzyja i w ogole jakos tak dziwnie sie zrobilo u mnie. No nic moze przejdzie.
Milego popoludnia wszystkim zycze.
Milkada ja będe miała dziewczynkę i w sumie poza tym że mam jakies chyba ze 3 kg wiecej i biust wiekszy to nic sie nie zmienilam, wiec kabaretka ma racje, na to nie ma reguly.
AdiLea jak tam Hania i wspolne spacerki i jak sprawuje sie tatus?
Firanka mam nadzieje ze u Ciebie już lepiej i samopoczucie przede wszystkim masz lepsze.
U mnie poki co walka z egzaminami a tak poza tym to jakos tak nie mam ostatnio za bardzo na nic checi. Moze i pogoda nie sprzyja i w ogole jakos tak dziwnie sie zrobilo u mnie. No nic moze przejdzie.
Milego popoludnia wszystkim zycze.

Ciesze sie strasznie za nas obie. Fajnie jeszcze jak by nam sie udalo urodzic tego samego dnia;-) GRATULACJE :-)
...Jedyne co mnie cieszy ostatnio to Nicole,to,że sobie ładnie chodzi,mimo,że nie może przejść progu w pokoju,to,że jest taka uśmiechnięta zawsze...a co do taty Niculi to wiem,że kocha Mała,ale po prostu jakoś tak mi się prszykro zrobiło...zresztą wczoraj powiedzieliśmy sobie bardzo dużo przykrych słów:-(
.Tylko najdziwniejsze jest to że nie wiem gdzie te kilogramy są bo ja ich jakoś nie widzę :-)
Ale i tak jak brzuszek bardziej urośnie,wybieram się do znajomego fotografa na sesję z brzuszkiem :-),tak na pamiątkę :-).A on potrafi cuda zdziałać więc napewno zdjęcia dobrze wyjdą :-)
Fajne uczucie jak sie zna plec, co? Wiesz ze to chlopiec. Mozesz na glos dumnie powiedziec - bede miala SYNA :-) Wspaniale uczucie. A jak zareagowalas jak ci lekarz powiedzial? Bylas na badaniu sama czy z kims? Zdradz mi jak to bylo