Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja to już mam dość. Zimno, pełno śniegu, no przesada, za dużo tego nasypało :/ Ale w sobotę może na deskę pojadę
Nela tak ostro ząbkuje że dziś już jej na noc dałam Ibum, wczoraj to ryczała jak szalona z bólu. Idą jej 3 na raz... Chodzenie coraz lepiej jej wychodzi, jestem z niej dumna![]()
Idę robić sernik na zimno, a jutro w końcu pójdę z Nelką i M. na sanki. Ciekawe czy Nelka wytrzyma w sankach, czy nie będzie spadać itp. Dziś pożyczyłam od koleżanki kombinezon bo miałam taki okropny, szukałam w lumpach i nie było. A ona znalazła za duży na córkę i mamJeszcze tylko śpoworek do wózka, bo ja to wszystko na ostatnią chwilę robię
I mam dylemat odnośnie fotelika samochodowego... Jednak nie będę miała na maxi cosi, muszę kupić coś do 300 zł... Macie jakieś propozycje??
I sernik na zimno na herbatnikach czy biszkoptach robić??
ja sie nei znam ale jak bym byla na miescie w rejonach tego skelpu to sie zapytamU mnie jest problem, bo chyba tylko w jednym sklepie są takie większe foteliki mało znanych firmWięc nikt mi nie doradzi,
Mam do wyboru RAMATTI VENUS COMFORT 9-18 kg 10xKOLOR+organizer (1333369679) - Aukcje internetowe Allegro i CONECO ZENITH SIDE ARMOR AŻ 5 KOLORÓW + mazaki ! (1340847732) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jestem za kupowaniem używanych fotelików które są od 9 kg dlatego chcę nowy. I nie wiem który wybrać...