Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Ja już chcę wiosnę :-)
Nie wiem, nie rozumiem. Eh. Co myslicie o tym? 
dziękuję za Wasze ciepłe słowa....wiem,że musi minąć trochę czasu,że wszystko się ułoży... ale zanim ten czas nadejdzie jest ciężko, nawet bardzo... zawsze chciałam aby ojciec mojego dziecka był ze mna przy porodzie,niestety nie spełni się...dlatego boję sie tego momentu, ze nie podołam psychicznie,gdy bede widziała inne szczęsliwe pary przezywające to razem...Witaj judyta-30. Przykro mi ze Cie to spotkalo, ale dobrze ze teraz a nie jak bedziesz miala dziecko. Za miesiac bedziesz miala swoja kruszynke w ramionach, ktora ci pomoze, doda sil. A tak jak napisalam wczesniej Yvaine - czas leczy rany, innego lekarstwa nie znam. Mi to forum pomoglo, kiedy bylam w kiepskim stanie. Przeczytaj je od poczatku, a zobaczysz jak kazda z nas sobie radzila, i teraz jest lepiej. Trzeba wierzyc, ze to nie koniec swiata, chociaz tak ci sie pewnie teraz wydaje, na to wyglada. Badz silna, bo masz dla kogo.