Charlene prawie nie masz wymagań odnośnie facetów ;-) Ja ostatnio myślałam o moich znajomych którzy mają dzieci z poprzednich związków i powiem szczerze nie są to idealne układy i nie chcę sobie czegoś budować kosztem syna i nienawidzę randek. A wiecie zawsze miałam jakieś wymaganie odnośnie facetów aż poznałam mojego byłego był przeciwieństwem a ciągnęło mnie do niego jak muchę do lepu, i koniec też był żałosny jak u tej muchy ;-)
A spotkanie było by fajne i nigdy nie byłam we Wrocławiu jakoś tam daleko do niego, ale nie ma pracy trzeba zaciskać pasa :-(
Asw zazdroszczę Ci takiego parcia do przodu ja jestem w trakcie wypowiedzenia a już mam doła i jak wysyłam cv już mi nie dobrze, ale powodzenia oby plany się udało zrealizować
Carlaa tobie powodzenia, ja też należę do ludzi którzy muszą pracować oby jak najszybciej znowu ...
mlodamama1987 oj już szybko zleci do sierpnia niedługo nam się dzidziulą będziesz chwalić
Orchidea22 ja słyszałam na patologii ciąży jak siedziałam historię że 2 kumpli spało z jedną laską przez kilka lat płacił jeden ale stwierdził że dziewczynka podobna do 2 i była sprawa w sądzie z badaniami dna i potem płacił 2 to chyba do kiedy dziecko się uczy a nie póżniej niż tam do 26 czy iluś lat, no i wydaje mi się dziwne co po 3 latach dziecko jest przeterminowane niby?????