Ja swego czasu tez powaznie myslalam zeby wlasną działalnosc otworzyc.Ale.........
Po pierwsze i najwazniejsze nie mam jakos pomysłu:-
-(żeby wypaliło.
Po drugie z tego co wczesniej sie orientowalam to zeby dostac pieniazki np. z UP to trzeba byc zarejestrowanym jako bezrobotna co najmniej pół roku.No niestety obecnie jestem na wychowawczym i mi zaden urzad pracy dotacji nie da.Nie wiem jak to jest z unijną ale zapewne cos podobnego.
Na kredyt z banku nie mam co liczyc bo niby jakie zarobki przedstawie
z wychowawczego.
No i lipa.
Po pierwsze i najwazniejsze nie mam jakos pomysłu:-
Po drugie z tego co wczesniej sie orientowalam to zeby dostac pieniazki np. z UP to trzeba byc zarejestrowanym jako bezrobotna co najmniej pół roku.No niestety obecnie jestem na wychowawczym i mi zaden urzad pracy dotacji nie da.Nie wiem jak to jest z unijną ale zapewne cos podobnego.
Na kredyt z banku nie mam co liczyc bo niby jakie zarobki przedstawie
z wychowawczego.No i lipa.
mam mega siniaka na nodze ,przestraszyłam się wiec wzięłam telefon i chciałam wzywać policje bo nie dość że wyzywał to jeszcze agresywny był a w domu były dzieci,przestraszył się ale wziął mój telefon i rozwalił go o ściane,gdy już widział ,że jesteśmy naprawdę przerażeni wyszedł.Dziewczyny czy ja byłam aż tak ślepa? przecież on był naprawdę miłym czułym kochającym facetem,dzieci go uwielbiały,wiec co się z nim stało? kiedy o tym wszystkim powiedziałam rodzicom,oczywiscie stwierdzili ze to jest moja wina,i że sama sobie winna jestem,zamiast mnie jakoś wspierać,to jeszcze dołują matka mi robi mega awantury o byle co,wczoraj odwaliła mi awanture że siedzę z pizd...i nic nierobie,a ja sie położyłam na chwile bo po całym dniu z dzieciakami byłam zmęczona,do tego że niby jej pościele wyrzucam jak ja jej pościeli nie ruszam,drugi dzień z rzędu siedziałam i wyłam,do tego syn miał chisterie darł się chyba z godzinę,nerwy już mi puszczały :-(córa co godzine budziła się z krzykiem,ja już nie mam na nic siły,czuje że nerwica i depresja mi wraca,coraz częściej mam myśli samobójcze,dół totalny...