Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Katerinka wiem ze draze ten temat ale nie mam ochoty na widzi mi sie jakiejs baby leciec do sadu bo ona tak sobie chce..z wlasnej kieszeni mi nie placi! Wiecej pieniedzy idzie k*a na pijakow meneli itd niz dla normalnych porządnych ludzi a tu akurat na dzieci..
Honey tu chodzi o dodatkowe pieniadze co miesiac nie to 170 zł tylko taka jakby to nazwac pomocówka czasem 35 zl czasem 50 czasem 100 ale to na drodze po nogami mi nie lezy ..
Czy któras miała podobna sytuacje z mopsem?
Honey tu chodzi o dodatkowe pieniadze co miesiac nie to 170 zł tylko taka jakby to nazwac pomocówka czasem 35 zl czasem 50 czasem 100 ale to na drodze po nogami mi nie lezy ..
Czy któras miała podobna sytuacje z mopsem?

) 34tc skończony, zdjecie szwów jest po 10 dniach. Czyli ta kara jeśli nie dam rady do 14 dni nie jest jakaś tragiczna:-)Do lekarza do tej pory chodziłam co 3 tygodnie, może teraz częściej będzie, następna wizyta za tydzień.
tez wlasnie mowily ze do tatuska mam isc po kase a nie do nich,z jedej strony mona zrozumiec panie w mopsie ale z drugiej jak jest wpisane ojciec nn to powinny traktowac jako samotna matke i juz. Ale masz racje wiele jest takich przypadkow ze ojciec nn a w rzeczywistosci matka siedzi z tatuskiem razemi cagna kase a tego nie pochwalam bo pozniej wlasnie mnie czy orchidee traktuja tak a nie inaczej.
czy się mylę? Liczy się ile zarabiasz czy biorą pod uwagę inne okoliczności?