reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie,

bardzo proszę o zaprzestania używania wulgaryzmów. Poza tym watek ten z założenia został stworzony po to by się wspierać i wymieniać opiniami ale na pewno nie po to by krytykować i obrażać.
Każda z was ma prawo do przezwania życia tak jak chce lub jak się na to godzi.
Możecie tego nie akceptować i mieć inny pomysł na zachowanie się w takiej czy innej sytuacji ale to nie upoważnia Was do naśmiewania się z drugiej osoby.
Zawsze możecie w profilu włączyć sobie funkcje ignoruj by nie czytać postów kogoś kto tak bardzo różni się w podejściu do życia od Was ,że nie jesteście w stanie powstrzymać agresji słownej.

To jest ostrzeżenie, jeśli nic się tu nie zmieni zaczniemy banować osoby naruszające regulamin.

reklama
miska82 i juz lepiej piszesz: chwilowy dołek :tak:
katerinka111 biedaczek, wiesz nie wiem jakie u was ale u nas to nawet dorosły może się przewrócić u nas jechanie z wózkiem to wyzwanie, krzywo i dziurawo na ulicach i chodnikach...
fikusek1988 no i dobrze krok we właściwą stronę z tym portalem :-)

No i już jesteśmy po lekarzach;-) Co do mojej księżniczki- wszystko w porządku, nie ma śladu po zapaleniu oskrzeli hehehe, no oprócz powiększonych jeszcze migdałów. Co do mnie hmmm cóż nie ciekawie- dostałam skierowanie na rentgen odcinka szyjnego i do ortopedy- oby tylko nie kołnierz na szyję:szok: Przez to mam prawdopodobnie silne bóle głowy i zawroty, drętwienie rąk, ból barków itd. No zobaczymy. Teraz lecę kończyć robić obiad bo malutka po atrakcjach usneła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry