Margolcia lepiej byc samemu niz z kims takim. Ja tez bym chciala kogos miec, ale jak widze jacy ludzie mnie otaczaja to z gory to eliminuje, bo nie chce sie rozczarowywac, a na pewno nie sluchac jakis chorych obietnic. Ale jedno jeszcze Ci powiem odnosnie tamtej afery, nie zycz drugiemu co Tobie nie mile, bo niestety wszystko wraca. Mysle, ze wszystko co wypisujesz na fb jaka to jestes teraz szczesliwa, zmierza do tego, zeby sprowokowac ukochanego, i znowu ta cala sprawa zatoczy swoj nieprzyjemny krag, a wiec.... chyba nie warto komentowac. I jeszcze jedno, jesli tak bardzo chcesz kochac.. Zacznij od siebie
Charlene bardzo dobrze napisalas, bedac samemu mozna doskonale odkryc swoje pragnienia, czego oczekuje sie od drugiej osoby. A tonacy jak wiadomo brzytwy sie chyta, wiec nie warto szukac kogos na sile, zeby tylko miec kogos, zeby sie nazywalo, ze sie jest para...
Candy GRATULUJE !! Dzieki takim osobom jak Ty, Carlaa, Charlene zaczynam wierzyc w to, ze nawet z dzieckiem mozna znalezc swoje szczescie. I chyba tak naprawde dzieki temu, ze mamy dzieci mozemy lepiej zweryfikowac druga osobe czy jej na nas zalezy, bo w sumie wie na co sie pisze

jeszcze raz gratulacje i zycze wszystkeigo dobrego
Witajcie,
bardzo proszę o zaprzestania używania wulgaryzmów. Poza tym watek ten z założenia został stworzony po to by się wspierać i wymieniać opiniami ale na pewno nie po to by krytykować i obrażać.
Każda z was ma prawo do przezwania życia tak jak chce lub jak się na to godzi.
Możecie tego nie akceptować i mieć inny pomysł na zachowanie się w takiej czy innej sytuacji ale to nie upoważnia Was do naśmiewania się z drugiej osoby.
Zawsze możecie w profilu włączyć sobie funkcje ignoruj by nie czytać postów kogoś kto tak bardzo różni się w podejściu do życia od Was ,że nie jesteście w stanie powstrzymać agresji słownej.
To jest ostrzeżenie, jeśli nic się tu nie zmieni zaczniemy banować osoby naruszające regulamin.
Wydaje mi sie, ze forum jest tez po to, zeby krytykowac nieodpowiednie zachowanie osob tu piszacych, zwlaszcza, ze ten temat rozni sie troche od innych, w ktorych jedni naskakuja na drugich, i osoby zamiast wspierac, to na kazde pytanie odpowiadaja jakimis chamskimi tekstami, nie mozna nawet zapytac przypuscmy jak sie robi jajecznice, bo od razu leca wyzwiska. Tutaj kazda z nas zna swoje historie, i jak sie widzi cos takiego co wyprawia Margolcia to ciezko jest sie powstrzymac, a poza tym to nie my tutaj przeklinamy tylko wlasnie ta poszkodowana...
"Nigdy nie kloc sie z glupcem - ludzie moga nie dostrzec roznicy"
Prawo Murphy`ego
Kroppelka boskie ! az to zacytuje na fb hehe, bo trafilas tym w samo sedno
A u mnie... Nudy. W piatek dopiero jada na dzialke, a ja w ferworze nauki, niepotrzebnie przekladalam ten egzamin na wrzesien ;/ nie mam juz sil oczywiscie. Jeszcze ciagle mi sie kreci w glowie, leci mi krew z nosa, jak wstaje to od razu mam mroczki przed oczami. Nie wiem co mi sie dzieje moze jakas anemia czy cos, musze sie wybrac na badania, bo juz nie mam sily tak dluzej