fikusek1988
Mama Alanka:)
Carla ciesze sie ze ci sie uklada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
facet mieszka oddzielnie,jej mąz w NY kase przysyla mimo ze wie ze ona ma tu kogos.Ale twierdzi ze na dzieci trzeba łożyc.Zreszto on tam ma tez juz inna.Nie musi swojemu gotowac,prac itp.To raczej on stara sie jej nadskakiwac,zalezy mocno.Gotuje ,zaprasza na kolacje do restauracji,kino,dzieci na wakacje zabiera.I sa szczesliwi.Nie maja zamiaru brac slubu bo po co?ciotka mowi zamieszkajcie razem to sie przekonasz jaki "cudowny" to bedzie sprawdzian.Ale ona nie cche,byc moze sie wszystko popsuje.A jej dobre jest jak jest.Jak on zostawi to trudno,nie zalezy jej az tak bardzo.Chyba zaangazowania nie ma.
Zastanawialam sie dlaczego?????no i okazalo sie.Myslalam ze bedzie namawiala na wspolna wigilie itp. a ona o tym nawet nie wspomniala tylko prosto z mostu.Czy bym popilnowala jej dzieci w sylwestra bo o na z mezem wybiera sie na bal.No i jeszcze wielce zaskoczona,czemu ie mam zywej do sufitu choinki?tylko sztuczna mała na stole.Mowie ze niby skad mam taka sobie zafundowac?za co?kto przywiezie ,kto postawi?
dobrze że się nie zgodziłaś
nosz jestem w szoku, co za rodzina
u mnie na szczęście rodzina ok, mimo, że ojciec zagorzały katolik akceptuje moje pierwsze dziecko bez ślubu kościelnego. Teraz też się na ślub nie zanosi i pewnie też przeboleje... Reszta rodziny w porządku, trochę w szoku, że jestem w ciąży znowu i znowu bez ślubu, ale się nie wpierdzielają. Zapytają tylko czasem "jak tam, co tam".