Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz to ludzie nawet bliscy maja drugiego czlowieka gdzis, nie wiem jak mozna sie wstydzic i wnuczki do siebie nie zaprosic,tym bardziej,ze teraz swieta, wigilia, rodzina sie wypina na wlasne dzieci czy wnuki

Mozi twój sarb ma urodziny? To dużo zdrówka i szczęścia!
katerinka111 a z samochodem wyszedł taki syf i strasznie oberwie mi się po kieszeniu :-( aż wczoraj usiadłam jak rozmawiałam z mechanikiem, poszła jakaś uszczelka pod silnikiem i do oleju dostaje się płyn i żeby wymienić tam uszczelkę 2 dni rozbierania silnika i 2 dni skaładania tak że my mieliśmy jechać na święta do rodziny, około 500 km i zostajemy sami w domu bo soboty się nie wyrobi :-( pusta lodówka bo nie robiliśmy zapasów bo półtora tygodnia miało nas nie być, moja mama zła, no ale co ja biedna winna????
ahhh to nie był najlepszy rok w moim życiu... wiem że muszę się tego samochodu pozbyć ale ja to taka głupia jestem że mam wyrzuty sumienia że go komuś miałabym wcisnąć![]()

w ramach prezentu dodatkowo anulowali mi tez czesc pieniedzy ktore mialam dodatkowo pozyczone ,mowie wam az sie poplakalam a ona razem ze mna, to najlepszy prezent jaki moglam dostac 

Na szczęście udało mi się auto odsprzedać, ale niestety udawałam kobietę, która się nie zna i nic nie mówiłam, że coś z autem nie tak ... potrzebowałam kasy
z Dzieckiem nie mogłam sobie pozwolić na ładowanie kasy w samochód 
Podziwiam, że chciałaś autem z dzieckiem 500 km jechać
Ja w lecie zrobiłam 300 z małym, nawet nie było źle. Ale 500 km w zimie
Szacun ;-)