reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
ollka22 a ja nie wiem jak to będzie w przyszłości babcie - czyli my - będą do 67 lat w pracy siedzieć a młode matki w domach z dziećmi i modlić się o źłobki, przedszkola. Ale co tam narzekać wiosna idzie słoneczko :-D:-D

A my juz po slubie :) Bylo naprawde fajnie, goscie dopisali, wszyscy sie dobrze bawili, Sara byla super-grzeczna i robila sobie niezly PR. W sukienke weszlam, glos mi troche drzal,ale podolalam przysiedze :) Teraz tylko czekam na zdjecia. I skladamy juz papiery kredytowe, czas zaczac sie urzadzac :)

Mloda ten tydzien ze mna w domu na urlopie, to troche pochodzimy po miescie. Dzisiaj sobie jeszcze pojdzie na pilke nozna i balet do przedszkola, a jutro idziemy do teatru pierwszy raz :) Jak chce za rok leciec ze mna na musicale to czas sie zaczac wdrazac w temat :)

A my juz po slubie :) Bylo naprawde fajnie, goscie dopisali, wszyscy sie dobrze bawili, Sara byla super-grzeczna i robila sobie niezly PR. W sukienke weszlam, glos mi troche drzal,ale podolalam przysiedze :) Teraz tylko czekam na zdjecia. I skladamy juz papiery kredytowe, czas zaczac sie urzadzac :)

Mloda ten tydzien ze mna w domu na urlopie, to troche pochodzimy po miescie. Dzisiaj sobie jeszcze pojdzie na pilke nozna i balet do przedszkola, a jutro idziemy do teatru pierwszy raz :) Jak chce za rok leciec ze mna na musicale to czas sie zaczac wdrazac w temat :)

Charlene kochana wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)
Myślałam intensywnie o Tobie w sobote :-)

My stwierdzilismy ze też chcemy tylko cywilny :-)
Koscielny i weselisko kosztuje tyle kasy ze szok .. Wole takie pieniadze inaczej spożytkowac niz pobawic sie 2 dni :) Dla mnie wiekszosc robi na pokaz takie wesela ale kazdego indywidualna sprawa skoro chce wydac 25 tysiecy na weselisko marzen :-)

a my juz po slubie :) bylo naprawde fajnie, goscie dopisali, wszyscy sie dobrze bawili, sara byla super-grzeczna i robila sobie niezly pr. W sukienke weszlam, glos mi troche drzal,ale podolalam przysiedze :) teraz tylko czekam na zdjecia. I skladamy juz papiery kredytowe, czas zaczac sie urzadzac :)

mloda ten tydzien ze mna w domu na urlopie, to troche pochodzimy po miescie. Dzisiaj sobie jeszcze pojdzie na pilke nozna i balet do przedszkola, a jutro idziemy do teatru pierwszy raz :) jak chce za rok leciec ze mna na musicale to czas sie zaczac wdrazac w temat :)
gratulacje

a co do obowiazku przedszkolnego,to jest od 5 roku zycia,3 i 4 latki nie musza isc obowiazkowo do przedszkola,w Pl i tak jest dosc malo dzieci 3i 4 latkow w przedszkolach w porownianiu z innymi krajami Europy,
jakby byl od 3 roku zycia to kazdemu 3 latkowi trzeba byloby zapewnic przedszkole,ale to chyba u nas niereale

Ostatnia edycja:
charlene gratulacje :) WYGLĄDALAŚ ZJAWISKOWO:)I PRZEPIĘKNIE i te wasze uśmiechy aż miło popatrzeć

carla to juz nie dlugo ,piekny rok bedzie ślubów :))

a mi udalo sie kupic fotelik na rower taki lepszy ale okazyjnie i dzisiaj mi maz kolezanki zamontowal i smigalismy troche ,doprowadzilam rowery w garazu do porzadku,powyciagalam z piwnicy kaski ochraniacze itp ,musze tylko jeszcze kupic jakies odblaski i czas z auta przerzucic sie na rower,taka piekna pogoda sie robi,ze az chce sie zyc a maluchy zachwycone a mama na figurze skorzysta hehe:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry