Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec kochana glowa do gory
burakiem sie nie przejmuj
i pisz tutaj do nas o wszystkim o czym bedziesz potrzebowala napisac i sie wyzalic to na prawde pomaga
a jak posiedzisz na forum troszke czasu to zobaczysz ze tu ciagle niestety pojawia sie nowa albo przyszla mama i nikt nie wprowadza zamieszania 
tu masz na temat nazwiskaDziekuje za slowa otuchy. Niby blachostka, a sa one naprawde potrzebne. No coz, nie ma z mojej sytuacji super wyjscia, bede musiala czemus sprostac. Szkoda tylko,ze tak musialo byc, zal mi moich dzieci...A czy byl gdzies poruszny temat nazwiska dziecka i aktu ur jesli ojcec nie uznaje dziecka?
wczoraj coś znowu mi się urwało i jadę i czuję jak na tych dziurach i koleinach skrobie.... kimę tak mi naprawili rok temu że nie działa 
olał mnie w lipcu i wtedy widział ostatni raz małego a w listopadzie na sprawę o alimenty przyjechał z nową panią, mieszkamy w innych miastach to nawet nie wiem co i jak i dobrze mi z tym. Wiesz jak byś chciała pogadać a ja bym się chciała podpytać o terapii to może na @ popiszemy? jaimis@gazeta.pl Bo ja się zastanawiałam nad terapią, ale teraz sama już nie wiem.... jak się odezwiasz będzie miło :-) ja też po latach wylądowałam u mamy dziwacznie jest mieszkać w swoim starym mieszkaniu u mnie jeszcze mama nie jest typem łatwym do współmieszkania :-( ale przy małym dziecku super mieć kogoś przy sobie