reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
fikusek1988 a ten ojciec dziecka koleżanki interesował wogóle się tym dzieckiem?
nie interesowal sie wcalen,nawet na oczy corki nie widzial.Jezeli nie ma porozumienia u rodzicow odnonie nazwiska to sedzina zrobi laczone.
Ja w pon jade z moim ex go wpisac ale on powiedzial ze wypelni dokumenty by alan mial moje nazwisko

reklama
elena uznanie bylo sadowne bo sie wypieral ze to nie jego i byly badania dna,i jak wyszlo ze jego to wtedy nei mogli dogadac sie co do nazwiska to sedzina dala laczone

Witajcie,
Wczorajsza wizyta u lekarza ok, tylko myślałam, że poznam płeć dzidziusia ale maleństwo tak się dupką obróciło, że nadal nie wiem, tylko sobie rączke na główce trzymało - śmieszny widok:)
Jaimis no tak się dałam zrobić.
Carla - cholerny kraj, pracujemy i nic z tego nie mamy.
Candy ja też nie mogę uwierzyć w swoje postępowanie, wydawało mi się,że skoro ja jestem uczciwa to wszyscy tacy są. Znaliśmy się od listopada mniej więcej a zaszłam w ciążę na poczatku lutego. ale mam płakać teraz nad swoją głupotą?
Margerita boję sie właśnie tego że on może mi utruć życie:(

Bardzo sie zastanawiam czy jak już uda mi się poszukać gnoja to go podawać czy nie, bo piszecie o tym komplikacjach, że mogą utrudniać życie...kurcze sama nie wiem:(

Reni w kazdej chwili mozesz podac o alimenty,nie koniecznie zaraz po urodzeniu dziecka. moj syn ma 2,5 roku a ja dopiero teraz ide:) a wczesniej tez moilam ze nie podam wrecz sie zarzekalam,ale zdnaie zmienilam,chodzilam do prawniczki powiedziala co i jak ,uspokoila mnie :) ja mam plus ze dofgaduje sie teraz z exem,i on mi nie robi problemow.Ale kiedys myslalam tak jak ty ze nie bede podawac bo on moze mi pozniej jakies problemy robic. Ale jednak sie pomyslilam.

Może pogadaj z nim na ten temat.
no taki mam zamiar ale chyba juz jak bedzie w kraju.. bo jak nie przyjedzie to chyba nie bedzie problemu bo nie bedzie tez przez jakis czas uznania...

Reni_82 a wktorym ty jestes tc? bo nie masz suwaczka.. moze jeszcze jest czas zeby dzidzius pokazał co tam ma:-D u mnie tez ciągle sie obracała ale załozenie było ze dziewczynka:tak:

Emilka, kończę 17-sty tydzień czyli już powinno pokazac co tam ma:) ale niestety ukrywa i chce mi dać niespodziankę.
Dziś jest ciepło na zewnątrz i widzę tatusiów ze swoimi dzieciakami na rowerkach, grających w piłkę to tak bardzo mi się gardło zaciska. W sklepie też spotkalam kolezankę, która też jest w ciąży z drugim dzieckiem, budują z mężem piekny dom...ja mieszkam z rodzicami teraz...eh to nie zazdrość tylko żal do losu , że tak niesprawiedliwie rozdaje:(

Renii ja tez bardzo dlugo nie wiedzialm ze synus to bedzie synus ale w koncu sie pokazal :tak:a takie historie tatusiow szczesliwych znajomych tez znam dlatego z domu nie wychodze i nie musze na to patrzec i gardlo nie sciska :-D

dziewczyny wiecie ile ludzi jest nieszczęśliwych w związku, czy wręcz jest b. źle. ale na pokaz udają fajną rodzinkę
ja też tak rozpaczałam. ale wg mnie lepiej skupić się na budowaniu swego życia na nowo. i budować swe życie tak by być szczęśliwym.

wszystko można, wg mnie dobry plan, silna wola i do przoooodu. wszystko się uda.
mi się udało, to wam też się uda.

reklama
Mam teraz mało wiary w siebie coraz częściej łapię doły i ryczę.
Brak mi mobilizacji. Niby mam mojego byłego, ale nie do końca wszystko gra dlatego nie wiem czy brnięcie w to ma sens, ale z drugiej strony ( to okrutne wiem) obawiam się, że nie dam rady być sama i nie dam rady dźwignąc tego finansowo.
Carla jak długo byłaś sama z dzieckiem zanim poznałaś M. i gdzie wtedy mieszkałaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry