reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
samotna miedzy ludzmi mysle, ze wszystko zalezy od tego jak ciaza przebiega. jesli jest wszytsko w porzadku to pewnie, ze mozna jezdzic. ja jezdzilam na rowerze przez calutka ciaze. a na 5 dni przed porodem zrobilam na nim okolo 16km :tak:.

reklama
melduje sie po wekendzie :-)
:-):-):-):-):-):-) bylo po prostu bosko ,pelen relaks z dala od ulic ,nad samym jeziorem ,bezpiecznie,zwierzaki ,atrakcje dla dzieci ,gotowalismy jak w domku taki kemping fajny a ludzie powiem wam jestem w szoku,mlodzi starzy pelno dzieci, wszyscy sie zgodzili,smiech od rana do nocy, gril kawki spacery i zabawa na okraglo i to swierze powietrze, jedyny minus komary itp ,wygladamy jak biedronki heh ale ok :) przjechalismy wypoczeci ,zrelakasowani i szkoda bylo wracac, w wakacje jedziemy tam znowu i wcale nie trzeba miec duzych pieniedzy , jak jest ekipa zgrana to mozna wszystko i ja spedzilam troche czasu z g ,bo wczoraj doloaczyl i dalej malymi kroczkami sie rozkreca:)
takze wypad udany na maxa:)))))

carla kuba rozroznia psa od kota heh ale jak widzial ze pies zabiera sie za kota to wola mniam mniam hala a teraz na krowke wola muma a na dzika chrum chrum

witamy nowa mame :) wszystko na poczatku sie wydaje sie czarne a potem zycie pisze scenariusz same a my musimy sie dostosowac ,wiadomo ze to mama ma zawsze gorzej ale sa tez plusy bycia w takim stanie a nie innym )

witam Was.
Co do tego czemu nas rozdzielono hmm napisalam tak bo nie moge i nie wiem jakiego moge uzyc slowa i to wydalo mis ie odpowiednie ale... tak naprawde to jest zbyt osobista sprawa bym mogla tu o niej pisac i wole to zachowac dla siebie bo tak naprawde wie tylko o tym mala ,malutka garstka ludzi i poki co niech tak zostanie a oficialna wersia jest taka ze zerwalismy ze soba i tego sie trzymam :) Ludzi i tak zawsze gadaja i beda gadac ale ja to mam hmm wiecie gdzie a tu jakby nie bylo jestem anonimowa i nikt mnie nie ocenia a wlasnie o to mi chodzilo .Ciesze sie ze tu zajrzalam .Nie wiem co prawda ile Was tu jest bo nie jestem wstanie wszystkiego przeczytac ale mysle ze z czasem Was poznam .
Zycze milego dnia

witam dłuuugo poweekendowo
Carlaa ja uwielbiam sportowo i jeansowo, ale śmieszne jest to że jak pracowałam w sekertariacie nie przeszkadzało mi przyjść w szpilach i spódniczce do pracy jak trzeba było ale jak nie ma presji wybieram sportowy styl. I jak ze stażem??? No u mnie lipa podobno do końca tygodnie dostaniemy wypowiedzenia......

samotna miedzy ludzmi witaj ja bym nie jeżdziła na rowerze ale wiem że sporo osób jeżdzi ale ja panikara jeśli chodz o dzidzię w brzuchu byłam :-D
katerinka111 no to super że wypad taki udany

reklama
carlaa u nas w poblizu tez cenyz kosmosu, nawetza rowerek licza wiecej niz w turystycznych miejscowosciach...

ja tez sie dostalam na staz, zakwalifikowanych bylo 600 osob a wybrali 30, wiec mam szczescie, jutro mam spotkanie w up i dowiem sie konkretow.
w pt na spotkaniu mowilam babce ktora to prowadzi ze strasznie mi zaleyz bo pracy normalnie nie ma nigdzie poza telemarketingiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry