• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja tam za domkiem jakos nie jestem chociaz ma duzo plusow ,podobaly mi sie zawsze parterowki :) jak wroce do pracy bede tu malymi kroczkami dopiekszac i nie odpuszcze !!!:)

ja jeszcze jutro zaganiany dzien i spraw i wyjezdzamy w czwartek na dlugi wekend bo dzieci i tak wolne od szkoly na camping ze znajmomymi:) nad jezioro ,jedziemy na podzialke autami ,jedzonko z marketow i na luzie odsapnac od domow otoczenia dobrze posiedziec i odpoczac przede wszystkim i jeszcze mam okazje przed praca :)

fikusek no to extra kolejny krok do przodu:) kuba juz extra w dzien w domu mama ja pupa i buch na normalny idzie i potem papa mi czyli wytrzec a na dworzu pod krzaczek pach pach i juz

a wogole kuba ma teraz jakas manie zwierzatek ,jak widzi kota to jest akcja MAMA MIALA JA i sru leci za kotami jaki kolwiek gdzies widzi goni cieszy sie jak sie uda to polozy sie obok i miau miau a jak widzi psa to HAU HAU MNIAM MNIAM bo widzial akcje jak piesek zaczepial kota hehehe mowie wam czym starszy to jeszcze wiecej pociechy z nim a do mlodej to tak sie klei ze szok jak wraca ze szkoly

Ostatnia edycja:
reklama
oj będzie gorzej od poniedziałku jesteśmy w nowej rzeczywistości po euro żadnych wielkich budów a budownictwo wszystko ciągnie zapotrzebowanie na maszyny, catering itp itd

a ja podobno 3 tygodnie i zielona trawka oby pogoda była ładna to choć z dzieciakiem w lesie nad jeziorkiem posiedzę ;-)

fikusek1988
brawo dla Alanka, u mnie jak małemu tłumaczyłam że jak chce siusiu to ma wołać to uznał że fajne słowa piosenki to są, robił tany tany i śpiewał mamasiusiu :szok::-D:-D
ravenalka naprawdę jak masz pomysł to warto spróbować bo te ciągłe martwienie się o pracę jak już i tak trzeba się martwić to warto o swoje ;-)

Charlene no to gratulacje!!!

ja nie mam problemów z ubraniem.... dresy, jeansy i adidasy wszystko w szaro burych kolorach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja wkoncu dostalam wezwanie do up... nareszcie, obstawiam ze to w sprawie stazu wkoncu:)
w piatek mam byc o 9... kurdde gdyby to chociaz ze 2 dni wczesniej przysylali to bym mala do przedszkola wpisala a tak lipa musi jechac ze mna.

fikusek super ze alan mial kolejna sucha noc.

katerinka udanego weekendu:)

Witam kobietki:)Nie było mnie jakiś czas bo u rodzicow nie mam na jakiś czas internetu.Piszę z telefonu więc z góry przepraszam za błędy:)U mnie sporo się zaczęło dziać.Na chwilę wróciłam do swojego mieszkania i powoli kombinuje wrócić tam na stałe tzn.narazie na próbe,a na stałe jesienią bo teraz małego mi szkoda kisić w bloku.Poza tym kończy mi się macierzyński,ale w pracy zaproponowano mi zebym jak najdluzej kombinowała z l4 bo to się lepiej opłaci niż wychowawczy.Także narazie do pracy nie wracam.Poza tym chrzest tuż tuż i tak jakoś zaczęłam coraz częściej wychodzić z domu i jakoś tak łatwiej trochę z tym wszystkim...

Raczkowa to już tuż tuż.Wiem,że łatwo powiedzieć nie bój się,ale "nie taki diabeł straszny..."Ty lepiej odpoczywaj i śpij ile się da póki możesz.Bede mocno trzymać kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry