samotna miedzy ludzmi
Zaciekawiona BB
Faktyczbie skorpiony sa podobno najgorszymi ale ja sama jestem z tego znaku hahaha I jeszcze ruda tak ze podobno mieszanka wybuchowa 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A przykre że rodziny się muszą rozdzielać za pracą :-( a nas za 2 tygonie ma już nie być :-( znowu cv durne rozmowy ahhhhhhhh nie chcę już :-(W skorpionie najgorzej mieć wroga ponoć, koziorożce i strzelce też są ciężkie, nie wspomnę o baranach. Jestem ciężka do życia i cholernie uparta, zbyt dumna i świadomie potrafię ranić. Aa i nie polecam ryb na partnera- byłam z takim długo, dawca też ryba. Moim zdaniem facet ryba to kompletny niewypał.
Jaimis M. już wie co go czekaWe wrześniu mamy rozmawiać na poważnie, ale przyszły rok jest pewny
Muszę rzucić fajki, odstawić tabletki i można myśleć. Ja myślę że musiałabym urodzić tak, żeby od września dziecko do żłobka dać po macierzyńskim- masakra co ja tu w ogóle piszę hahaa jaka zapobiegliwa
A moje serduszko leci do Kanady 23.06Mam nadzieję ze tam moja ukochana siostra odnajdzie szczęście... Oby na lotnisku mieli pontony bo zaleję ich tam moimi łzami ;(

ja strzelec, a moja córa koziorożec. a i nie polecam bliźniąt na partnerów z wiadomych względów;-)
Ja koziorożec jestem.No i może trochę złośliwa jestem
Na pewno masz wiele rzeczy po starszej i na pewno dacie radę. Czas płynie i nie ma co odkładać takiej decyzji. Ja zawsze chciałam mieć dwójkę urwisów, ale cóż...
wrzesień też jest ok, wrzesień to znak zodiaku panna, a dla mnie panny są najfajniejszeJa jestem baran żeby nie było
![]()
tak na prawde to zdane jestesmy na siebie i laske albo nielaske alimentow