Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ostatnio jeszcze przy swojej matce wyskoczył do mnie z tekstem, ze ja mu będę alimenty płacić za to, że Filip ma jego nazwisko to powiedziałam, ze nie ma problemu idziemy i zmieniamy, ale niestety na to się nie zgodzi. Jego matka to aż sczerwieniała ze wstydu...nie radzilabym robic problemow bo np jak sie utrudnia spotkania ojca z dzieckiem to on moze isc z tym na policjeraczkowa wiem ze to nie latwe ale moze sprobuj na spokojnie mu wytlumaczyc ze tak bedzie lepiej dla dziecka a nie dla ciebie, ze jesli on nie bedzie ci robil pod gorke w kwestii dziecka to ty jemu tez nie..
nie radzilabym robic problemow bo np jak sie utrudnia spotkania ojca z dzieckiem to on moze isc z tym na policje

noo musimy jakis sposob zlelezc na niego zeby przejrzał
i wydaje mi sie ze chyba nie zdazylby isc na policje bo ja wczesniej zloze wniosek o ustalenie widzen przy kuratorze albo innej osobie np mojej mamie jak juz patologie chce robic to na calego robmy zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie
chryste gdzie ja mialam oczy ....