reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój na zabawki to nawet nie patrzy. Szkoda nawet kasy wyrzucać w błoto. A jak jedziemy wózkiem to nie nadążam ich za nim zbierać:wściekła/y:

reklama
ja teraz planuje kupić rowerek trójkołowy z możliwością pchania. szukam takiego, żeby jeszcze mógł wiosną posłużyć, ale na wszelki wypadek oglądam używane, bo szkoda kasy na nowy (choć nie powiem niektóre wyglądają baaardzo zachęcająco:-p). Może macie w tej kwestii jakieś doświadczenia?:-)

A ja polecam się wstrzymać :) i kupić dziecku później biegowy. Na przyszłe lato będzie jak znalazł. Moja już pomyka jak chce na takim rowerku. Rowerek ten wykształca w dziecku równowagę i następny rower to już dwukołowy. My mamy taki rowerek biegowy, regulowany co to rośnie z małą. więc jeszcze przyszły sezon na biegowym, a później na 2 koła :)

Tak, biegowy jest znakomity.
Córka miała 4-kołowiec, na 2 kołach nauczyła się jeździć niedawno (miała ponad 6 lat) - i to dopiero po odkręceniu bocznych.
Mały (2 latka) pomyka na biegowym - po kilku spacerkach zaczął biegać i odrywać nogi od ziemi. No i do tego kupa radochy.

ja mialam ten do pchania to kuba byl do niego za ciezki ,co sie oparl to sru na bok , potrafi jezdzic co ma z boku koleczka ale najbardziej uwielbia hulajnoge smiga jak stary :-D a juz wogole na zakupy ,zanim do sklepu dojedzie to sie zdazy zmeczyc i potem siedzi z mloda na lawce albo w koszyku i jest git

fikuse to bedzie burza , ale teraz dopiero sie dostalo ???

ja teraz planuje kupić rowerek trójkołowy z możliwością pchania. szukam takiego, żeby jeszcze mógł wiosną posłużyć, ale na wszelki wypadek oglądam używane, bo szkoda kasy na nowy (choć nie powiem niektóre wyglądają baaardzo zachęcająco:-p). Może macie w tej kwestii jakieś doświadczenia?:-)

Też nie polecam za bardzo trójkołowego rowerka ;) Mój syn ma 3 lata i rok temu jeszcze nie umiał pedałować, a tej wiosny już tak i od razu jeździł na czterokołowym. Trzykołowy kupiłam, ale nie przydał się za bardzo.

Fikusek Alan się nie dostał do przedszkola? Jeśli masz mocne nerwy to najlepiej idź i wyjaśnij to, może coś się da jeszcze załatwić.

reklama
Też nie polecam za bardzo trójkołowego rowerka ;) Mój syn ma 3 lata i rok temu jeszcze nie umiał pedałować, a tej wiosny już tak i od razu jeździł na czterokołowym. Trzykołowy kupiłam, ale nie przydał się za bardzo.

Fikusek Alan się nie dostał do przedszkola? Jeśli masz mocne nerwy to najlepiej idź i wyjaśnij to, może coś się da jeszcze załatwić.
nie dostal bo niby miejsc nie bylo i mial isc jako pierwszy z rezerwoeej a okazuje sie ze przyjmuja po znajomosci,jutro bedzie woja,nie wyjde jak mi dziecka na liste nie wpisza. A jak nie to dzwonie po jakas telewizje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry