Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sie dzis dowiedzialam ze do przedszkola przyjeto jakies dziecko!!!!!! gdzie oboje rodzicow pracuje...noz ku... przeciez mam pierwszenstwo przed takimi!!!!!!Jutro tam ide!!

Bylam i Panie mowily ze myslaly ze jest zapuisany gdzie ndziej!!! mowie dom nich to co nr nie podalwam ze nie laska bylo zadzwonic? i mowilam ze tylko tu podanie skladalam!!! Jest dopisany olowkiem i wewrzesniu jak ktos zrezygnouje to poprawia na dlugopis!!!! ale w dupie ich mam bo bym placila 352 zl a w prywatnym 300,tylko ru\sza od wiosny i zapisuje do prywatnego bo juz tam dzwonilam!fikusek, nie odpuszczaj!![]()
radośnie Cię tu widzieć:-)Ja się strasznie denerwuje tym przedszkolem, nie mogę uwierzyć, że to już za kilka dni...

Znajomości i jeszcze raz znajomości. Kochana ja bym to zgłosiła do biura praw człowieka. Zrobiłam tak z firmą orange i sprawę wygrałam w sądzie i 10krotność żądanej ode mnie kwoty mi zapłacili. Podejrzewam, że w tamtej placówce byłoby więcej niedopatrzeń![]()
radośnie Cię tu widzieć:-)
mam tak samo, Maja się cieszy i nie może doczekać, a ja się boję![]()

Czasem jeszcze Was podczytuję