jaimis
Fanka BB :)
witam dziewczęta po pewnym czasie nie bytności mam nadzieję że mnie nie zapomniałyście
wakacjowałam chwilkę nad morzem które ojemu dziecku się nie spodobało chyba za zimne u mnie zmiany dziś pierwszy dzień w nowej pracy pożyjemy zobaczymy, mały zaczął mówić tak że jeszcze śmieszniejszy i cudowny
ale u Emilki87 jeszcze większe wczoraj urodziła córeczkę 2 900 kg i 53 cm długości już nie mogę się doczekać fotki księżniczki!!!!!!!!!!!!!
wakacjowałam chwilkę nad morzem które ojemu dziecku się nie spodobało chyba za zimne u mnie zmiany dziś pierwszy dzień w nowej pracy pożyjemy zobaczymy, mały zaczął mówić tak że jeszcze śmieszniejszy i cudowny
ale u Emilki87 jeszcze większe wczoraj urodziła córeczkę 2 900 kg i 53 cm długości już nie mogę się doczekać fotki księżniczki!!!!!!!!!!!!!

. czytalam wczesniejsze watki, jeszcze z saaamego poczatku tematu i wlasnie zdziwilo mnie jak duzo dziewczyn ma facetow wrecz identycznych co mój. chyba naprawde trzeba miec szczescie żeby trafic na kogos porzadnego.. ja z ojcem mojego dziecka bylam ponad rok w bardzo bliskim zwiazku(bo mieszkamy prawie obok siebie), zakochalismy sie wogole od pierwszego wejrzenia, tez nigdy nie byl swiety-lubil zaszalec z kumplami ale wczesniej w zyciu bym nie pomyslala ze mnie zostawi bo uroslo mi troche brzucha! najlepsze jest to że juz kiedys, na dlugo przed ciaza mowil mi że gdybym zaszla(mielismy akurat takie podejrzenia-wtedy nietrafne) to by sie nawet cieszyl bo i tak chce miec ze mna dziecko a im wczesniej tym lepiej no i wkoncu mial by bodziec zeby sie dokonca ogarnac! a tu prosze.. najlepsze jest to że moja rodzina to w pelni zaakceptowala, jego rodzina to wogole sie bardzo cieszy z dzidziusia, finansowo dalibysmy rade, mieszkamy bliziutko siebie..niejedna para chcialaby miec taka sytuacje jak my a on i tak nie potrafi chociaz troche sie poswiecic i tego docenic. ja już go w nerwach, podczas klotni kilka razy straszylam alimentami a wtedy biala goraczka, on mi niczego nie bedzie placil albo ze bede dostawac 2 stowki miesiecznie i sie zesram z biedy.. a przeciez tak kocha maluszka:-)