Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KABARETKA dla maluszka wszystko da się przeżyć
słuchaj się ładnie lekarza i leż i odpoczywaj
i łykaj nospę a jak poczujesz że ona Ci nie wystarcza to sygnalizuj to lekarzowi a dostaniesz fenetrol , ja miałam podobną sytuację i dotrwałam leżąc do 36 tyg

Czesc dziewczyny...
Dziś zdobyłam się na odwagę i poprosiłam partnera aby się wyprowadził.
Jest to dla mnie cięzka,ale ostateczna decyzja.Wiem,że osobno będzie nam lepiej.Obydwoje skupimy sie na rzeczach dla nas samych najwazniejszych: ja na Synku on na... pracy, piciu i kolegach.Wiem juz,ze sama sobie zapewnie wieksza stabilizacje , spokoj i pewne jutro niz on nam.Niestety nie umiem i nie chce dluzej zyc z czlowiekiem, ktoremu nie ufam.Ktory nie wiem co robi, z kim i gdzie.Z kims, przy ktorym kazdy dzien to jedna wielka niepewnosc. Z kims kto nie ma za grosz szacunku dla kobiety w ciazy i nawet teraz mimo morza wylanych lez nie potrafi zrozumiec jak bardzo zalezy mi na spokoju i jak bardzo tego spokoju potrzebuje!Nie chce patrzec jak wraca o wschodzie slonca zataczajacy sie i smierdzacy przez nastepne 2 dni.Ale najbardziej nie chce byc z kims na kim nie moge polegac!kto nie odbierze mojego telefonu,kiedy bede go potrzebowac
...
BRAWO tak trzymaj ! bardzo często dopiero po takich krokach z naszej srtony facetom otwierają się oczy i widząc co tracą zmieniają swoje priorytety , mam nadzieję że u Was ta lekcja zakończy się sukcesem i go nauczy co w życiu liczy się najbardziejCzesc dziewczyny...
Dziś zdobyłam się na odwagę i poprosiłam partnera aby się wyprowadził.
Jest to dla mnie cięzka,ale ostateczna decyzja.Wiem,że osobno będzie nam lepiej.Obydwoje skupimy sie na rzeczach dla nas samych najwazniejszych: ja na Synku on na... pracy, piciu i kolegach.Wiem juz,ze sama sobie zapewnie wieksza stabilizacje , spokoj i pewne jutro niz on nam.Niestety nie umiem i nie chce dluzej zyc z czlowiekiem, ktoremu nie ufam.Ktory nie wiem co robi, z kim i gdzie.Z kims, przy ktorym kazdy dzien to jedna wielka niepewnosc. Z kims kto nie ma za grosz szacunku dla kobiety w ciazy i nawet teraz mimo morza wylanych lez nie potrafi zrozumiec jak bardzo zalezy mi na spokoju i jak bardzo tego spokoju potrzebuje!Nie chce patrzec jak wraca o wschodzie slonca zataczajacy sie i smierdzacy przez nastepne 2 dni.Ale najbardziej nie chce byc z kims na kim nie moge polegac!kto nie odbierze mojego telefonu,kiedy bede go potrzebowac
...
dokładnie takBasia.J dziekuje za wsparcie, powiedz mi czy tobie sie skracala szyjka, czy mialas po prostu skurcze? Bo ja generalnie mam szyjke jeszcze w normie, tylko lekarz mowi, ze to moze zaczac sie zmieniac w kazdej chwili, a jak on to powiedzial: "Pani musi do 34 tygodnia wytrzymac, potem niech sie dzieje"![]()