Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...
7. W żaden sposób nie usprawiedliwiam swojego zachowania i nie chciałabym być odebrana jako ta, która budowała swoje szczęście na cudzym nieszczęściu, choć wszystko za tym przemawia.
Ach, jakie to trudne... W głębi serca naprawdę ciągle go kocham. To nie jest przyzwyczajenie... Kocham jego wady, fizyczność, umysł... I tak potwornie boli, że człowiek który był dla mnie całym światem tak bardzo mnie teraz nienawidzi, że tak łatwo mu przychodzi powiedzenie "wynoś się", "zrobię ci pod górkę, że będziesz żałowała, że żyjesz"... co ja mu zrobiłam? ;(dasz sobir juz z nim spokój
że mądre kobiety nie dadzą się tak zmanipulować i wplątać, ale... napisałaś to chwilkę później w następnym...Ty byłaś wolna, kiedy się z nim związałaś, a to on miał zobowiązania, nie Ty. To on powinien pomyśleć o tym, że krzywdził kilka osób.
Jestem pełna podziwu dla Ciebie - jesteś młodziutka i tyle sił masz...Ja się nie przejmuję. Nie wiem, czemu te żonate matki nie rozumieją, że czasem naprawdę lepiej być samej niż z facetem, który nas nie szanuje. A, to że chcemy pieniędzy, to przecież normalne. Nie chcemy ich dla siebie, tylko dla dziecka.
mnie teraz boli, a co dopiero, gdy Maleństwo będzie już na świecie... jaki mechanizm nimi kieruje, że w ciągu dosłownie ułamka sekundy z inteligentnych, zabawnych, elokwentnych Supermenów powstaje jeden wielki worek bezradności, przekleństw, zawiści, chamstwa?najbardziej zabolało to ze nie spytał nawet o swoja córke,nie chce jej zobaczyc
Rozmawiałam kilka razy przez telefon z różnymi ludźmi z ośr. pomocy i ryczałam jak bóbr... A gdy już byłam twarzą w twarz z urzędnikiem przyszła skądś siła, która trzymała łzy w ryzach. Czułam wewnątrz dziwne przekonanie, że robię dobrze, że tak ma być. Tylko ten pierwszy krok jest taki trudny. Przyznać się przed samą sobą, a później zwrócić się do kogoś po pomoc i sprawiedliwość...Czułam ulgę... nie uroiłam żadnej łzy.