Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak swoją drogą, to chciałabym widzieć jego minę, jak się dobija do Ciebie, a tam nikogo nie ma, a Ty już w Polsce Ciekawe, co by wtedy zrobił. Przecież mogłabyś być wszędzie, w każdym miejscu Polski :]
tylko ta cholerna szwecja jest tak prorodzinna, ze nie wiem czy by mi wracac nie kazali. ehh.... to wszystko jest bez sensu. i jeszcze na domiar zlego zalatwienie tyc spraw urzedowych w duzej mierze zalezy od ex... maskakra
Dobrze, że mnie uspokoiłaś. Bo już mnie jedna dziewczyna nastraszyła porównując te oto 2 zdjęcia: http://img43.imageshack.us/img43/5607/38452359.jpg
To na górze jest z dzisiaj, a to na dole sprzed 3 tygodni.
spokojnie, masz jeszcze czas; obnizenie brzucha jest jednym z etapow; i raczej sie nie zdarza, zeby pierworodka zaraz urodzila; nawet u wielorodek trwa to kilka dni )
piekna ciezaroweczka - moze tak do lozeczka spac ) trzeba wypoczywac; jeszcze bezsenne noce przed toba; lorzystaj poki mozesz ze snu )
Krropelka 4 tygodnie... Mi jeszcze 7 zostało :] agazoja Ja nie bez powodu mam taki nick Ale tak na serio, to byłam na tej komunii i to zajęło cały dzień, potem jeszcze przyjęcie i teraz muszę zrobić jedną rzecz na studia. Zresztą pisałam Ci. Już są zaliczenia, egzaminy... Chciałabym znowu Was zobaczyć, synek na pewno urósł, ale najpierw muszę wszystko pozaliczać i mieć już spokój na studiach.